Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
good night
-
✔️Всім привіт друзі!✔️ Interac e-Transfer ⚡️Шукаю людей у команду.⚡️ 🌐Пропоную легкий заробіток без вкладень. 🌐Щоденні виплати, на пасиві, від вас тільки потрібно приділяти цьому 5-10 хвилин разово. 👀
-
⚠️ 👤 Александр Ф. начал голосование за бан 👤 Sales Representative Проголосовавшие за бан: Александр Ф. , ㅤ ㅤ
-
Доброго дня, молода пара шукає житло з серпня, можливо у когось є якість пропозиції, буду вдячна.
-
На перше серпня маю кімнату для 1 або пари 1600 в місяць, з вайфаем, комуналкою і прибиранням раз в місяць. 5 хвилин до VCC Clark station. 10 хвилин до Commercial-Broadway Station metro
-
😳😳😳😳😳
-
Комната 1600 😂 Чё
-
Всем привет Подскажите где можно купить сигареты в Ванкувере?
-
Кто готов скооперироваться для совместной аренды?
-
Всем привет ! Хочу приехать на неделю в Ванкувер, соответственно надо арендовать авто, как лучше сделать это?
-
Ты за такую сумму квартиру снимешь?
-
В том районе - нет. Но я за такую сумму 2 комнаты сниму (bad quality, но всё же). Объективно переоценено. Спрос рождает предложение. Поэтому лучше чтобы никто не реагировал на такие «наглые» предложения о rent’e
-
Предложение наглое, но дешевле в том районе не найдешь. В чем наглость тогда? Спрос и предложение можешь применить к другому городу, не к Ванкуверу. Здесь немного по другому.
-
Порадьте хорошого стоматолога у Ванкувері,дякую
-
на заправке, 7-eleven, superstore (customer service)
-
Я второй походу..
-
Привет, ищу машину на аренду в доставку 📌
-
Vi.9, Размещение объявлений о сдаче в аренду - платное. Напишите пожалуйста одному из администраторов, кто сейчас онлайн: chatik.world/admins
-
Привіт, друзі! Питання щодо підтвердження інвалідності та опікунства вже тут в Канаді. Можливо хтось стикався? Зокрема цікавить оформлення документу для опікуна, де сказано що він може приймати рішення за інваліда, відкривати рахунок в банку, ставити підписи і т.д. В Україні ми такий документ мали, з чого почати його оформлення тут?
-
Привіт Можливо спочатку розпочати з особистого лікаря/ сімейного лікаря. Розпитати в нього ( людина більш компетентна в цій ситуації) Та можливо пораду дасть, або процес виконання дій на оформлення інвалідності
14 Feb 2023, 05:36
19417/40407
about 4 hours ago