Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Всім привіт, шукаю роботу в місті Ванкувер. В Україні працював менеджером з продажу; дорожнім робітником; виготовляв двері (ручна робота з багатьма видами електричного інструмента). У Польщі два роки працював на двох заводах з виготовлення амортизаторів до машин; охолоджувальних систем. Англійська мова низького рівня, польська високого. Якщо хтось може запропонувати чи підказати де знайти постійну роботу буду дуже вдячний ( від короткочасної також не відмовлюся )
-
Доброго дня, думаємо прилетіти на вихідні в Ванкувер з Вінніпега порадьте будь ласка де можна дешевше взяти в оренду автівку, і готелі не дорогі
-
❤️❤️❤️
-
Hi how are you
-
Доброго дня , викладаю уроки англійської онлайн ! З нуля та з акцентом на розмовну мову) легка, дружня атмосфера та цікаві уроки ! З питаннями звертайтесь в особисті, буду рада допомогти) Пробне заняття безкоштовно )
-
Ребятки есть мануал по трейдингу, кому интересно пишите скину, не жалко🧐
-
Гүлмай, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAsia.
-
Валерия, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAsia.
-
Всем привет, есть тут кто летел с Нидерландов в Канаду? У меня есть пару вопросов к вам, буду очень благодарен за ответ
-
Закрoют крeдиты зa 5-7 дней, ждy в личных cooбщeниях
-
Шмаль провозить нельзя если что))
-
но вообще, мы летели.
-
да и смысл, тут можна все это купить тоже...
-
Пишу из тюрьмы*
-
Hi, We are hiring students to work in cash or sin flexible time and good pay rate if anyone is interested Part time or full time. Night shift Drop your resume on Text me on my Telegram here more details..
-
Maria, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Всем привет! 🖐️ Меня зову Саша. Я - дипломированный психолог с большим стажем в личном консультировании. Приглашаю вас на терапию, первая диагностическая консультация БЕСПЛАТНАЯ (Работаю в онлайн формате с множеством запросов)
-
Hi, We are hiring students to work in cash or sin flexible time and good pay rate if anyone is interested Part time or full time. Night shift Drop your resume on Text me on my Telegram here more details..
-
Скажите пожалуйста как быть Ребенка не берут в садик ставят в очередь на 2025 год, а как работать ? Куда можно обратиться чтоб помогли ???
-
Наберіть в службу допомоги
14 Feb 2023, 05:36
19850/40733
28 minutes ago