Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
И это совсем другая организация
-
Sin делается на основании work permit
-
А есть инструкция для новоприбывших что и в какой последовательности делать?
-
Доброго дня! Представляю маркетингове агенство, спеціалізуємося на копірайтингу та SMM. ✔️Виведемо продукт чи послугу на закордонний ринок за допомогою LinkedIn. ✔️Запустимо соцмережі: Інстаграм, ФБ, Лінкедін, Телеграм. ✔️Створимо контент для сайту чи блогу. Співпрацюємо з носієм мови з Америки, адаптуємо тексти для англомовної аудиторії. Великий досвід у сфері IT англ. мовою. ✔️Виконаємо переклади та адаптуємо копірайтинг під SEO. ✔️Налаштуємо таргетовану рекламу. Пишіть, обговоримо завдання та інструменти маркетингу для вашого проекту, надішлемо кейси та приклади робіт.
-
⚠️ 👤 Vlad SHKUT начал голосование за бан 👤 Оксана Фролова Проголосовавшие за бан: Vlad SHKUT
-
Azi, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Alex, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
❗️Друзья, внимание! В чатах появилось много мошенников, которые в том числе подделывают аккаунты наших администраторов. Будьте осторожны и проверяйте подлинность аккаунтов! Не переводите деньги незнакомым людям, особенно если они пишут первыми и предлагают «выгодные» условия. Контакты администраторов CHATIK, всегда указаны в описании чатов, проверяйте статус «админ» в списке участников группы. Если вы не уверены, что общаетесь с реальным администратором сообщества CHATIK, можете проверить подлинность аккаунта администратора прислав @username или любое сообщение от аккаунта в бота @CheckUserRobot
-
Alex, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Друзі всім привіт 🥺 Коротко: Обставини на Україні вимусили тимчасово переїхати, по відгукам і можливостям сказали Ванкувер, (нажаль дитяча травма з оком не має можливості водити), хоча хотів в калгарі, а у ванкувері дуже хороший громадський транспорт і велосипеди. Питання прохання, чи може в когось закінчується оренда в кінці вересня, початок жовтня і треба когось знайти по договору, чи може така проблема у знайомих. Нас двоє, я і моя майбутня дружина 🥺🥺 Не залишусь в боргу 🥺🥺 Просто ми б не їхали, але тут дуже важко. Буду дуже вдячний 🥺🥺
-
Ecть пpaва и машинa? тогдa тeбе к нaм, лyчшaя вaкaнсия c зп от 2000$ в недeлю.
-
Маю бажання познайомитися з щирою, доброю дівчиною 23-35 років виключно холостячкою, для створення нашої християнської сім'ї. Офіцер ЗСУ, ввічливий, симпатичний господар, люблю готувати смачні страви, відпочивати на природі. В особистому листуванні розповімо один одному про себе більше. Відповім на анкети з фото. Корінний Львівянин вайбер 0975682312
-
Ребята,может кто знает хорошего риэлтора или ищет соседа с жильем в дантауне ,буду благодарен за помощь