Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Хотели записаться на биометрические данные, думали что без них могут быть проблемы по прилету с комиссаром
-
Вам же уже пришел запрос. Не понимаю в чем проблема? По факту визу дали, что еще вы ждете?
-
Спасибо вам большое
-
Получается если есть виза визитор, то можно ехать без биометрии ?
-
🙈🙈🙈🙈
-
Якщо комусь нема де жити то пропоную диван. Північний Ванкувер. Messaging in private chat.
-
Лучшие условия на вакансии водUтEль
-
Доброе утро,если кто недавно приехал по CUAET расскажите пожалуйста что Msp и pharm покрывают по лекарствам? Откуда лучше забирать? (Я поняла в некоторых аптеках только покупать)
-
Покрываются только лекарства по рецепту врача, и то не все. Есть список на сайте pharmacare.
-
В Гугле напишите BC MSP CUAET, На первый год для CUAET действует pharmaCare plan C. Забирать в любых аптеках, но некоторые лекарства платно.
-
Да, в любой.
-
Спасибо за ответы 🙏🏻☺️ То есть неважно в какую аптеку идти,если pharmacare покрывает лекарство то в любой из них?!
-
My dm is open for active slave
-
I’m available 👅👅
-
Hey
-
Hi, We are hiring students to work in cash or sin flexible time and good pay rate if anyone is interested Part time or full time. Night shift Drop your resume on Text me on my Telegram here more details..
-
Привіт усім.🤗 проходжу практику в барбершопі,тому запрошую мужчин на безплатну стрижку.😉 Не бійтеся,проходжу під наглядом шефа-стиліста😎. Кому цікаво,пишіть ✍️в приват,я вишлю адрес. Працюю кожен день крім,неділі і понеділка.
-
Добрый день, посоветуйте пжл в walk-in клинике русско-говорящего доктора! Спасибо заранее!
-
Привіт шукаю сусідку, в двокімнатну квартиру, в окрему кімнату, за 950$ Квартира мебльована є інтернет, посуд, постіль, і все що необхідне для проживання. Квартира знаходиться за адресою Arcadia 5411. В 10 хвилинах ходьби до метро, 25 хвилин їхати до Vancouver city centre. Про себе Я дівчина 25 років працюю навчаюсь, в домі не люблю проводити вечірки, віддаю більше перевагу, спокійній атмосфері, в квартирі, інколи вмене ночує мій хлопець, шукаю бажано на довший термін одну дівчину, не старше 35 років, і звичайно якщо нам буде комфортно разом проживати, то є можливість за взаємною згодою, включити, в договір оренди квартири, після хоча б 1-2 місяців спільного проживання. якщо цікавить напиши щось про себе, вік, чим займаєшся, як любиш проводити час вдома, як довго плануєш знімати, такого типу житло, від коли потрібна кімната, і тд.тп...
-
Тоже интересует
14 Feb 2023, 05:36
21524/40917
about 2 hours ago