Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Павел, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, как сейчас обстоят дела с визами в США? У меня PGWP статус + Permanent Visa в Канаде. 2 года назад оформила все на визу в России, оплатила сборы, а оказалось посольства закрыты, это было ещё до ковида. И сборы никто не возвращает. Спрашиваю заранее здесь, чтобы узнать как ситуация с визами в США в Ванкувере. Спасибо!
-
Вы повысили репутацию Dmitry Sanochkin на 1. Репутация: 8 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Формально, ожидание больше года. Но после оформления встречи, можно каждый день заходить и пытаться перебукать на более ранний срок. У меня получилось попасть на собеседование через 1,5 месяца после подачи заявления
-
Вы повысили репутацию Alex на 1. Репутация: 8 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Anton, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Привіт всім,. Я консультант з підбору персоналу в HEEK. У мене є вакансія на 1000 онлайн-працівників. Опис роботи: Оптимізація даних (нетехнічні питання). Вимоги до роботи: наявність пристрою з підключенням до Інтернету. -Вік від 20 років. Робочий час, робота з дому (фріланс) На даний момент ми пропонуємо роботу на неповний робочий день і повний робочий день. Неповний робочий день: 35 доларів за людину. Якщо ви можете працювати вдома, дайте мені знати, оскільки у нас є багато вакансій. Ви також можете працювати навколо своїх дітей (фоновий шум – це нормально!). Це те, що ми робимо.
-
HEYO! Готовий допомогти з житлом у Ванкувері! Віддаю свою кімнату у домі, де живуть мої друзі з Канади та Мексики 🇨🇦🇲🇽 Дуже привітні та чилові люди, обожнюють Україну та будуть дуже раді захостити та допомогти з житлом! 📌Оренда з 8 вересня на будь-який термін: місяць, два чи рік 🙂 📌 900 канадських гривень на місяць:) 📌Є окрема велика шафа для речей, ванна спліт з ще однією людиною, кухня та тераса з шикарним видом на Ванкувер🌳 📌Адреса: 357 26th St (15min to Lonsdale, 45min to Dt) Якщо є питання або зацікавленІ — пишіть у приват. Здаю, бо через два дні переїжджаю до Бостона, а так би взагалі залишив собі. За такі гроші і з такими чудовими румейтами — важко знайти подібне у Ванкувері🙃
-
www.youtube.com/watch?v=wurXyYF6qI8
-
Подскажите, а есть в чате сантехники и электрики ?