Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Set Sail Rewarding Career in Abroad at ROYAL CARIBBEAN SHIP 🚢🛳 UNITED STATES MIAMI FLORIDA Join our dedicated team and embark on an exciting journey on the ROYAL CARIBBEAN SHIP we are not only offering jobs, we are offering the opportunity to be a part of something extraordinary FOR MORE INFORMATION:+1 (281) 694-9357 EMAIL📧:[email protected] 🛳Teamwork and Growth: As a part of our crew you will experience the power and the chances to develop your skills in dynamic environment..we offer training and advancement opportunities to help you reach your career goals Whether you dream of a career in hospitality,entertainment,or any specialized field,ROYAL CARIBBEAN SHIP offers a unique and rewarding work experience like no other..join us and be part of the magic that make cruise life extraordinary🛳🛳 APPLY TODAY FOR MORE INFORMATION:+1 (281) 694-9357 EMAIL:[email protected]
-
А есть их Инстаграм или телеграм или может вотсап чтобы связаться ? Буду очень благодарна
-
❗️ HR-Expert: Baканcии пo всeй cтрaнe ждyт вac! 📌 У нaс eсть откpытыe пoзиции: *Кypьeр *Boдитель *Cклaд *Химик *Гpaффитчик *Пpoмoyтep 💼 Нaшим сoтpyдникaм доcтyпeн выcокий доxoд, нaчинaя с $800 в нeдeлю. 🌠 Oткpойтe нoвыe пeрcпeктивы и yвeличьтe cвoй дoхoд! 🆘 Нaпишитe нaм в личные coобщения, и мы пpедocтaвим вaм кoнтaкт нашeгo мeнeджepa. 🆘 Менеджер
-
❗️ HR-Expert: Baканcии пo вceй стpaнe ждyт вac! 📌 У нac ecть oткpытыe пoзиции: *Кypьеp *Водитeль *Cклад *Xимик *Грaффитчик *Пpoмoyтеp 💼 Haшим coтpyдникaм дocтyпeн выcокий дoxoд, нaчиная c $800 в нeдeлю. 🌠 Oткpойте нoвыe пepcпeктивы и yвeличьтe свoй дoxод! 🆘 Hапишитe нaм в личные сooбщeния, и мы прeдocтaвим вaм кoнтaкт нашегo мeнeджеpa. 🆘 Менеджер
-
Подскажите есть ли в аэропорту стойки для украинцев? Чтоб понимать с чего начинать
-
Привіт, я хотів запитати, чи хтось зацікавлений у вакансії. У магазині є вакансії на посади «Введення даних», «Асистент із розрахунку заробітної плати» та «Обслуговування клієнтів», доступні на повний або частковий робочий день. Заробітна плата становить 600 доларів на тиждень, і вакансія відкрита як для працівників на місці, так і для віддалених працівників у Канаді. Компанія не вимагає попереднього досвіду і забезпечить все необхідне навчання. Заявка на роботу безкоштовна, оплата здійснюється щотижня. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, не соромтеся надіслати мені пряме повідомлення.
-
Доброго дня, так вони там є, при виході з аеропорту 🤗
-
Кто ищет работу. Есть вакансии в костко. Минималка, но берут почти всех: cta.cadienttalent.com/index.jsp?LOCATION_ID=55661472813&INDEX=0&locale=en_US&SEQ=locationDetails&applicationName=CostcoCanadaNonReqExtCanada
-
Дмитрий, массовый флуд в чатах запрещен! Не отправляйте несколько сообщений в чаты единовременно. Если вы хотите разместить рекламу, обратитесь к одному из администраторов: @ChatikRobot
-
Всім привіт. Можливо у когось є непотрібний старий монітор 21-23 дюйма робочий, готовий прийняти за шоколадку. Буду дуже вдячний.
-
Доброго вечора. Є можливість допомогти зі спонсорам в США. Пишіть в особисті
-
Привіт, я хотів запитати, чи хтось зацікавлений у вакансії. У магазині є вакансії на посади «Введення даних», «Асистент із розрахунку заробітної плати» та «Обслуговування клієнтів», доступні на повний або частковий робочий день. Заробітна плата становить 600 доларів на тиждень, і вакансія відкрита як для працівників на місці, так і для віддалених працівників у Канаді. Компанія не вимагає попереднього досвіду і забезпечить все необхідне навчання. Заявка на роботу безкоштовна, оплата здійснюється щотижня. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, не соромтеся надіслати мені пряме повідомлення.