Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Ах.. ну в личку ебаш
-
Мать, в инсту пиши мне
-
То что мне нужно
-
Привіт усім. Я таргетолог, налаштовую рекламу в соціальних мережах, зокрема на Facebook і Instagram. Працюю з такими нішами, як бюті, онлайн/офлайн школи, нерухомість та інші. У вашому випадку, актуальним був би варіант пошуку лбдей по лідогенерації, наприклад. Якщо ви хочете збільшити кількість клієнтів на 15-20% за допомогою реклами запрошую до співпраці. Тож, не гайте часу, пишіть "+" в директ та обговоримо рекламну стратегію для вашого бізнесу 📩
-
Я пыталась купить без направления, отказали , appointment стоит 50 долларов для резидента и 80 для туриста, но мне сказали, что если я долго пользуюсь линзами и у меня осталась упаковка, возможно мне придадут , я не воспользовалась этой опцией, попробуйте уточнить
-
Я не знала😂 обязательно воспользуюсь этой опцией
-
Вы повысили репутацию Zore на 1. Репутация: 1 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
"Please contact Health Insurance BC for information about your Medical Services Plan. Lower Mainland: 604 683-7151 Elsewhere in B.C.: 1 800 663-7100 (toll-free) A customer service representative is available to assist you Monday to Friday from 8:00 a.m. to 4:30 p.m. Pacific Standard Time. Health Insurance BC" Я звонила по второму номеру
-
Я заказала онлайн и мне пришло письмо на почту с просьбой отправить направление 😄
-
Подскажите,как искать аренду маленького магазина,для начала своего бизнеса.