Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Привіт, друзі! Шукаю людей для безкоштовних фотосесій у Ванкувері 📸 Працюю фотографом, але пару разів на місяць роблю безкоштовні зйомки для натхнення, щоб не вигоріти. Кому цікаво - буду рада бачити вас у профілі та разом вигадати щось неймовірне🥰 Мій стиль зможете побачити у інстаграм: verheles.photo
-
Доброго дня! Мене звати Василина! Я спеціалізуюсь на просуванні бізнесу в різних сферах🔝 Мої послуги включають➡️ 1. Таргетована реклама в соціальних мережах (Facebook, Instagram) 2. Google Ads реклама 3. Просування в YouTube та TikTok 4. Створення та оптимізація веб-сайтів 5. Управління контентом в соцмережах SMM 6. Оптимізація пошукової системи (SEO) Якщо ви власник бізнесу, пишіть мені я знаю як зробити його успішним, всього за тиждень, і це все завдяки методиці з якою ми просунули більше 200 бізнесів🤗 Також нагадую, що до 2️⃣5️⃣ СІЧНЯ я надаю БЕЗКОШТОВНУ консультацію🔥, тому якщо вас зацікавила моя пропозиція, пишіть мені - «➕». З повагою, Василина🫶🏻
-
🤝Доверьте поиск недвижимости надежному помощнику! Ищете надежного помощника в мире недвижимости? Наш бот – именно то, что вам нужно! Обновленный интерфейс, поддержка английского языка для международных сделок и теперь совершенно бесплатно! Бот 🏠 Недвижимость | CHATIK поможет вам найти идеальное жилье или арендаторов без лишних забот. Доверьтесь нам, и мы найдем для вас лучшее. @NewHomeRobot