Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Син вечером вы не сделаете. Можно на следующий день лично ( занимает по времени + - 5 часов в живой очереди и прийти нужно пораньше) или онлайн 5 дней на рассмотрение заявки, но обычно отвечают в течении суток и через 10-15 дней вам прийдёт письмо по почте
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, есть ли сайт как ОЛХ, по поиску квартиры. Муж,жена ищем квартиру.
-
Да,там же ищем. Больше нет сайтов?
-
Market place
-
Вы повысили репутацию ликочка на 1. Репутация: 1 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Спасибо большое
-
Доброе время суток дорогие 🙂кто то решил проблему с ошибкой на выплаты ? Или получилось у кого то может через пару дней повторно попробовать и может получилось . Отпишите пожалуйста . Всем хорошего вечера и успехов в ваших начинаниях 💁
-
🌟 Терміново шукаю роботу в галузі графічного дизайну або маркетингу! 🌟 Я у активному пошуку нових можливостей у світі графічного дизайну чи маркетингу. З понад 6 роками багатогранного міжнародного досвіду, я пропоную широкий спектр навичок у сфері брендингу, дизайну логотипів, ілюстрації та багато іншого, а також володію професійними інструментами, такими як Adobe Creative Suite та Figma. Англійська професійна, B2. Я пристрасна, готова розпочати негайно і прагну долучитися до команди, яка цінує креативність і інновації. Чи це фріланс, часткова зайнятість або повна зайнятість, я відкрита до всіх пропозицій. Маєте ідеї або поради? Будь ласка, напишіть мені приватне повідомлення або відвідайте мій портфоліо на anastasiaartdesign.com, щоб побачити мої роботи. Кожен реферал має велике значення. 🙏 Дякую за вашу підтримку! 💖
-
Валера, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Доброго вечора. Приєднуюсь до теми. У мене теж не виходить, від вчорашнього вечора. І не можу додзвонитися на гарячу лінію
-
добавьте плиз)
-
для тех кто в ванкувере живет?
-
/ad
-
/af