Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Микола Гнатюк, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Вітаю! Якого оператора вибрати для сім карти? Чи можна купити е-сім, якщо будуть більш вигідні пропозиції? Відомо, що номер потрібен по великому рахунку для банку чи інших державний юрисдикцій. Для цього і розглядаю варіанти. Буду через декілька днів в Канаді. Додаткове питання: чи можна купити е-сім завчасно, щоб по прильоту спокійно вже користуватися інтернетом. Чи гарно працює інтернет в аеропорту?
-
Привіт всім!!! Я перевіряю, чи хтось тут потребує повної чи неповної зайнятості, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
Доброго дня. Я 15. березня - прибуваю до Канади по CUAET.За спеціальністю - Інженер механік, спеціалізувався на ремонті побутової техніки(15років). Шукаю роботу. Буду вдячний за пропозиції. Англійська а1-а2.
-
Anna Oliiarnyk, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Шановні учасники групи! Скажіть будь ласка, чи є ще безкоштовні готелі для українців на 2 тижні, волонтери в аеропортах? Чи організації, які допомагають в перші дні прильоті. Куди можна звернутися? Буду вдячна за будь-яку підказку,допомогу.
-
Нам хватило перевода.
-
Безмежно вдячна! Ми хочемо приїхати але трішки лячно, ця інформація для нас на даний момент дуже важлива🙏 Дякую!
-
Valeriy, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
3 дня подходили , а потом получили письмо что не могут помочь «Торонто» приехали пару дней назад
-
Это касается и семей с детьми? Или уже всем сейчас отказывают в жилье?