Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Добрый день, прилетаю 31 марта в Ванкувер из Эдмонтона , ищу жильё и работу , есть опыт в клининге , на складах , помощницей на кухне , открыта для новых знаний , английский минимальный , при необходимости могу скинуть резюме . Вот мой номер телефона ( 368)-399-5712
-
Кто на днях прилетал в Ванкувер?! Находили ли волонтёров в аэропорту? Подскажите, как с ними связаться?!
-
Позвонил ещё раз, пришла уже неделя с момента подачи формы, номер ещё не присвоен.
-
vancouver.craigslist.org/search/roo?sort=priceasc#search=1~grid~0~95
-
З настанням весни хочеться ще більше підкреслити свою натуральну красу. Милі дівчата, запрошую вас до себе на такі процедури: - Ламінування брів з фарбуванням - Ламінування вій з фарбуванням - Фарбування брів з корекцією - Фарбування вій Я майстер-викладач і завжди прислуховуюсь до ваших побажань, втілюючи їх у реальність. Ви почуєте турботу, розслабитеся під чарівну музику в студії, яка розташована в самому центрі за адресою: 📍 Vancouver, 1732 Alberni street. Пригощатиму вас запашною кавою та чаєм, і, звичайно ж, чимось солодким. Але найважливіше - ви отримаєте якісну послугу та гарний настрій. Залишаю для вас мій інстаграм де можете побачити ще більше моїх робіт: www.instagram.com/irene_kavka?igsh=MXdla2FxcTNwbzNkeA==
-
Привіт. Є квиток на хокей на сьогодні о 19:00 Vancouver Canuks & Montreal Canadians Сектор 301, ряд 11. Де: Rogers Arena Квиток в мене в Google Pay - тому мені прийдеться вам "пікнути". Ціна 50 $. Хтось бажає?
-
Вы повысили репутацию Владислав Мамант на 1. Репутация: 2 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Есть, пишу в личку)
-
Добрый день, какой ВУЗ,если не секрет?
-
Здравствуйте, окей, сейчас напишу
-
Irena Kavka, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Посоветуйте русскоязычного инструктора по Ванкуверу,