Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Вы повысили репутацию Маша на 1. Репутация: 1 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Полезная информация, спасибо
-
Всем привет! Ищу работу, могу работать part time- full time - over time Сейчас в трудном положении и срочно нужна работа, а без рекомендации очень сложно Могу работать как няня, в кафе, dishwasher, в ресторане…
-
Ще якщо машина з clean title - це значить що не було криміналу або серйозних пошкоджень. Це добре
-
Price firm - тверда ціна, не готовий поступатися. Низька ціна в основному у індусів, місцевий аналог наших бариг-перекупів, частіше за все машину підняли з колін і впарюють, або тачка із аукціона так само піднята з колін. Бувають винятки. Якщо побачите об'яву від канадця або філіпінця або не індуса можете питати інформацію про тачку. Якщо відповідає відкрито тоді варто подивитись. Я роблю список питань що мене цікавлять і пишу їм, вони відповідають частіше за все - Runs good, any issues, без конкретики по моїм питанням - це кидалово або машина лайно. По крайній мірі я стикнувся саме з таким.
-
Вы повысили репутацию Maksym Yermak на 1. Репутация: 1 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Большое вам спасибо, а есть какие то специфические вопросы как clean title? Но то есть не совсем очевидные для нас
-
Корея - не рекомендую, хіба що дуже гарна пропозиція буде
-
Автомат простіше продати, механіка звісно надійніше але мало хто їх любить тут
-
Індивідуально по кожній тачці. Не знаю що ще підказати просто зараз. Єдине - не рекомендую європейські бренди. Дуже дорого в ремонті. Американські найдешевші, японія середняк
-
Порт Муді??
-
Старі тачки з автоматом частіше надійніші ніж нові. Хонда сівік, акорд, тойота камрі, шеврольот кавальєр (як наші ланоси тільки з гарними моторами і коробками)
-
Дуже дякую за розгорнуту відповідь)
-
Погуглите Express Entry Skilled Worker
-
Anna, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @chatikteam1.