Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
По всій Британській Колумбії набула чинності заборона на розведення багаття Уряд вдався до заборони на тлі спекотної та сухої погоди в усіх частинах провінції, яка суттєво підвищила ризик виникнення лісових пожеж. Служба боротьби з лісовими пожежами Британської Колумбії заявила, що заборона на розведення багаття запроваджується, щоб допомогти запобігти пожежам, спричиненим людиною.
-
А це хіба відноситься до мангалів?
-
Приглашайте друзей и знакомых в чатик, этим вы помогаете развитию сообщества!😊🙏
-
Дoбpoгo врeмeни сyтoк! Зaрaбoтoк oт 200$ в нeдeлю (мoжнo и бoльшe) зaинтeрeсoвaнным + в (ЛС) 18+
-
Если Нельзя…. Но очень хочется?! …. То можно!!! ….если осторожно
-
~Mr Bit~, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Вмирає дитина ❗❗❗ Благаю вас, допоможіть врятувати життя 6-річної дівчинки ❗ ❗❗ Від кожного з нас,залежить життя Софійці. ❗❗❗ Софія – наша донька, яку ми любимо більше за життя, донька, яка вмирає. Вона помирає на наших очах. Ми можемо втратити її будь-якої миті. Наш маленький скарб, наше сонечко. Ми ніколи не почуємо, що вона нас любить, ніколи не побачимо, як вона радіє життю. Замість того, щоб шукати школу, ми шукатимемо місце на цвинтарі. Просимо допомоги, інакше ми поховаємо дитину, бо не змогли її врятувати 😭 ❗❗❗Діагноз: НЕЙРОБЛАСТОМА III СТАДІЇ З МЕТАСТАЗАМИ ❗❗❗ Я додаю нові фото доньки,щоб всі побачили на скільки все серйозно.Це останній шанс лікування!! ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ДЛЯ НАДАННЯ ДОПОМОГИ www.siepomaga.pl/sofia Реквізити для допомоги Софійці : 💳4790729981114226 UAH UA583314670000026202007135261 🙏Благаю, допоможіть!Кожна людина може допомогти. 🙏
-
Я більше не про порушення, а про різницю між мангалом і багаттям, можливо неможна на вуглях, а можна на газу, і тому подібне
-
Father and son hit by street racer
-
gofund.me/489fab17
-
Привіт, мене звати Саша і я відповідаю за поставку товарів в українські магазини Appleroom. Я шукаю людину, основні обов’язки якої будуть: - Займатись пошуком товару в магазини - Обробляти закази та займатися відправкою їх в магазини та клієнтам - Обслуговувати деяких клієнтів як з України так і з Канади Якщо вам цікава така можливість тоді напишіть мені де ми поговоримо детальніше ! вебсайт: appleroom.ua
-
Добрый день ! Кто знает- подскажите, пожалуйста, как часто можно выезжать за пределы Канады и на какой срок? Я нахожусь здесь по визе Work Permit для украинцев
-
По длительности- до 30 дней, а вот как часто?
-
вроде как нет ограничений
-
Не поняла вопрос.
-
Пол года?