Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Всем привет! Я студентка BCIT, и мы с командой делаем проект по созданию приложения для авто-заполнения документов. Это самый начальный этап, и, возможно, проект даже не дойдет до производства, но нам было бы очень ценно, если бы вы могли пройти короткий опрос о том, возникали ли у вас когда-либо трудности с заполнением заявок. Будем вам очень благодарны! 😊 forms.gle/YuoU3B17WGwXD5zZ6 Here's the form
-
Шукаємо відповідальних і фізично витривалих працівників, 5 чоловіків для складання та розвантаження офісних меблів, магазинних стендів. Основні обов'язки: - Розвантаження; - Складання згідно інструкцій; - Дотримання чистоти на робочому місці. Вимоги: - Наявність базових власних інструментів для роботи; - Власний сейфті одяг та взуття, засоби безпеки (рукавички, окуляри тощо); - Досвід роботи з меблями буде перевагою, але не обов'язковий; - Фізична витривалість та уважність до деталей; - Вміння працювати в команді. Умови роботи: - Початок роботи: 1 жовтня; - Тривалість: 1,5-2 тижні з повним завантаженням (фултайм); - Оплата: $25 за годину. Якщо ви зацікавлені, звертайтеся за контактами 6045623950 ( WhatsApp, Text message)
-
Валерия, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Ваша дитина унікальна, але іноді їй може знадобитися трохи допомоги, щоб розвивати мовлення. Запрошуємо на безкоштовну діагностичну консультацію з логопедом. Ми виявимо приховані труднощі та допоможемо дитині робити маленькі кроки до великих успіхів. Для запису на консультацію, пишіть в особисті💌
-
Sergii Glovak, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
Галя, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
Vika Monakova, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
Добрый день, можно ли сюда я напишу три маленьких стиха, сам начертил
-
⚠️ Богдан Матеско начал голосование за бан 🙂 Проголосовавшие за бан: Богдан Матеско
-
Вспомнил, лежит моя тропа к тебе, не нужен мне ни друг ни золотоя кобура ни даже целый воз червонцев золотых, нужна мне та тропа к тебе , к тебе той которая была так много лет тому назад , тропу ту начертил мне он, рогатый , черный Люцифер , и он вернет все время вспять, лиш продала б душу ты ему свою, Вспомнил я свою болезнь зовут её незнаю как, ах да весь люд людской мудрее лекаря того, который мне сказал однажды, Виталя здоровый ты студент Виталя,
-
Иду за руку с Юлей я и приятно мне идеться, тепло мне держать Юлену лодонь и так сердце заиграло, ишел я метров сто я с ней и тут сзади слышен крик, Юля стой! И вздрогнулася земля, Юлёны глаза смотрят не туда, держу я руку я ее, к ебеням все оно пошло, не удержал я руки той дамы сердца я своей Прошли года и лето и осень и зима, ах да забыл я о весне Ну что ж ти Юля так по скотски обошлась, любил люблю , и не забыл
-
Добрий день, якщо в когось є бажання заробляти від 1500$ в тиждень онлайн і у вас є тд карта. Напишіть в лс будь ласка. Дякую.
-
Добрий день, якщо в когось є бажання заробляти від 1500$ в тиждень онлайн і у вас є тд карта. Напишіть в лс будь ласка. Дякую.