Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Вітаю! Шукаю сусіда чи сусідку у вільну кімнату в двокімнатній квартирі у Мейпл Рідж,будинок у самому центрі. Ціна кімнати 900 доларів Пишіть у приватні за відео чи фотографіями. Дякую.
-
Алина, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Кристина, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
🚗 Всем привет!Я ищу работу за наличные, есть водительское удостоверение и машина, могу подъехать в любую точку(Ванкувер и рядом).Также есть опыт в шиномонтаже легковых автомобилей и ремонте грузовиков. Если кто-то знает о возможностях или ищет помощь, буду рад вашим предложениям! Спасибо! 💼✨
-
🔥🔥🔥🔥🔥🔥 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 🔥🔥🔥🔥 ❣️ ❣️❣️❣️❣️❣️❣️ ❣️❣️ ❣️❣️❣️ 💲 ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️ 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 🔥🔥🔥🔥🔥 🔥 🔥 🔥🔥
-
Лиза, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
🙂Валерія, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Лилия, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Дмитрий, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Туранов Иван, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Найм‼️ Найм‼️ Найм‼️ Всім привіт! Сподіваюся, у вас все добре. Я хотів зв’язатися з нами та дізнатися, чи шукає тут хтось зараз роботу на повну чи неповну зайнятість у якості асистента з обробки даних/заробітної плати. Ця можливість дозволяє гнучко організувати роботу з дому. Ключові деталі: - Тип роботи: повна або неповна зайнятість - Посада: помічник із обробки даних/заробітної плати - Розташування: віддалене (відкрите для заявників з будь-якого місця тут у Канаді) - Вартість: безкоштовно - Безкоштовне навчання - Компенсація: 30 доларів на годину за повний робочий час, щотижнева оплата - Пропоновані переваги: медичне страхування, короткострокова та довготривала непрацездатність, час відпустки, гнучкі дні та бонусна програма для працівників - Попередній досвід не потрібен Якщо вам цікаво дізнатися більше про цю можливість, надішліть мені повідомлення. дякую!
-
Хочешь разместить рекламу быстро и без лишних заморочек? Бот для автоматической покупки рекламы уже здесь! Оплата и размещение — в пару кликов! Пробуй прямо сейчас: @SalesCHATIKbot
-
Torsamy lybhik, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Doni, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Pedro, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Hello, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ