Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
І там, і там чекати. Але це якщо RBC погодяться вам надати кредитку, бо вони на сайті анонсують для нюкамерів, а на ділі кажуть, що через 3-4 місяці. Треба на них давити.
-
учора в чаті знайшла безкоштовну англ для українуів - тож якщо цікаво, напишіть в лс, відправлю повідомлення, тут не можна
-
Подскажите RBC открывает кредитку сразу или лучше CIBC?
-
мы летим без пересадок Франкфурт - Ванкувер (Condor)
-
Люди добрые, подскажите, в Surrey нормальный район? Уж больно разнятся цены по аренде, там дешевле на 200-400$ чем в других районах Ванкувера
-
Всем привет 🌸 Подскажите пожалуйста Прилетаем с компанией в начале октября ГДЕ ЛУЧШЕ ИСКАТЬ ЖИЛЬЁ ?😄 И сколько зачастую они хотят залога или сколько месяцев сразу ? Заранее спасибо 🌸
-
Там пишуть, пересадки можуть бути. Тильки в Европе .Пермит дают в канади. В першому мисци прильоту.
-
Всем привет! Если на время собираюсь покинуть Канаду, нужен медосмотр или уже по приезду лучше пройти?
-
Всім привіт. Може хтось підкаже, чи є робота для столярів по виробництву меблів в Сурей. Може хтось собі вже шукав або зустрічав вакансію. Дякую за будь-яку інформацію.
-
Я живу в Surrey з ранку в сервісному центре була дуже велика черга, ми з моєю "хозякою" поїхали до іншого міста поряд з нашим і там за 2 години очікування все зробили.
-
Дякую))
-
Свободная форма
-
А есть фрмат какой нибудь или в свободная форма?
-
Я своим гостям давала письмо, что разрешаю использовать свой адрес для их корреспонденции. Ни при подаче на SIN, ни в банке оно не потребовалось, верят на слово
-
Добре, а як саме підтвердити, ми з ними ні які умови не підписували)))
-
Кожного разу коли змінюєте адресу проживання, також у всіх документах треба її змінювати.
-
Підскажить, як підтвердити адресу якщо я живу у друзів?)
-
Если вы медик или с детьми работаете, то стоит. Если просто так, то у вас 90 дней. Не парьтесь. По прилёту, получите sin, адрес, зарегестрируетесь в соц службе, банк. И у вас будет время сходить на мед осмотр.
-
На получение SIN не обязательно записываться онлайн. Загран, право пребывания (виза, фоил виза, ворк пермит). Если очереди нет быстро, если очередь есть, то быстро , но очередь. Банк не причём. Можно до, а можно после.
-
Очень усложняют. Я бы всё приготовил заранее чтоб не тратить время на месте
14 Feb 2023, 05:36
5077/40552
about an hour ago