Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
вово, я не понимаю этих цен, может это я конечно чего то не понимаю..
-
Шукаю кімнату з першого червня, здає хтось?
-
Привіт всім! Я Віка з української ІТ-школи Yo Academy. Ми запрошуємо всіх Українських іток від 6 років та дорослих на безкоштовні заняття з програмування та дизайну. Спробуйте цікаві напрямки, такі як: графічний дизайн, 3D-моделювання, Python, ROBLOX, Scratch, C# Unity, веб-дизайн та багато інших! 💡 Реєстрація проста: пишіть мені в особисті повідомлення ім'я та вік дитини. Подаруйте своїм дітям шанс на цікаве майбутнє! 🚀🌟
-
Хеллоу. Чи є в когось контакти міграційного консультанта (Україно-мовного або російсько-мовного)?
-
Привет! Может кто-то сможет посоветовать инструктора по вождению в Point Gray, желательно рос./укр. говорящие. Спасибо!
-
Ищут сияние😎
-
Уважаемые участники сообщества, мы даём вам возможность самим регулировать общение в чате. Если вы считаете какие либо сообщения пользователей неприемлемыми или спамом - просто ответьте на это сообщение любой из команд: kik, report, ban, spam. После этого бот запустит голосование, 5 голосов (от разных людей) - удаляют нарушителя из чата и отключают возможность писать в чат навсегда.
-
Привіт! Я хочу поділитися з вами корисною інформацією. Я знаю сервіс, який допоможе перевести гроші з України в Канаду швидко й зручно. Цей сервіс надає надійність та ефективність у переказах, дозволяючи вам здійснювати грошові перекази без зайвих турбот. Якщо ви зацікавлені, я можу розповісти вам більше про нього в приватних повідомленнях. Просто дайте знати, якщо вам цікаво!
-
Проводим набор в команду! -Заработок 15% от рабочего депозита в день!!! -Работать можно с любой точки мира Если заинтересованы - пишите, обучаем всех желающих