Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Yernar Beisembay, размещение объявлений о сдаче в аренду - платное. Для публикации, напишите пожалуйста одному из администраторов: @ChatikRobot
-
Сдается в комнате койко-место посуточно, по неделям и помесячно в Филадельфии. Zip code 19115,19116. Парковка, ванная, кухня, вайфай, чистая постель, мебель, стиральная машина, сушильная машина. +1(267)-916-1990
-
Галина, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
Yernar Beisembay, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Але зачекайте ще на кілька відповідей, на всякий випадок. А ще краще напишіть те ж питання в більш активну групу
-
Ворк перміт це дозвіл на роботу, тому приїхати ви можете, бо маєте візу, але не працювати, бо немає дозволу. Відновити думаю можна, але хз як точно. Я би пробував спочатку електронно зареєструватися, а як ні, то до кордону з штатами би поїхав і говорив би з ними
-
Вітаю! Мене звати Анастасія 🌸 пропоную групові та індивідуальні уроки англійської для дорослих та дітей. Підготовка до міжнародних іспитів, НМТ, IT English🎓👩🏫 Сучасні методики та інтерактивні матеріали📚👩💻 Триває набір у літній табір😎 Чекаю всіх та кожного🫶
-
Вітаю, мене звати Наталя 🌷 Я складаю якісні та результативні резюме із супровідними листами на замовлення, a також роблю із «непрацюючих» резюме - «працюючі» (бо поки резюме не працює - люди теж не працюють) і тим стрімко наближаю до отримання бажаної посади! Мій підхід базується на професіоналізмі, індивідуальному підході з аналітичною складовою, враховуючи стандарти / правила кожної країни та перевірку як роботом так і людиною. 🥇 Як досвідчений фахівець, враховую унікальні особливості, професійний досвід, навички та вимоги до бажаної посади. Розкриваю сильні сторони та показую кандидата як високу цінність для роботодавця. 🌐 Доступні мови: англійська, українська, французька, німецька, польська, італійська (можливі інші мови - уточнюйте). 👌Практика показує, що такий підхід найдієвіший та підходить для кожного (незалежно від посади і країни, у якій бажаєте працювати та незалежно від того чи це справа всього вашого життя або ж ви вирішили круто змінити вектор і спробувати щось нове). 📈 При потребі допомагаю обрати посаду та готую до співбесіди (надаючи запитання та правильні відповіді на потрібній мові із перекладом). 🕐 Термін: до 4 днів. 🗂 Відправляю у двох форматах: Word + PDF. 🌟 Маю багато позитивних відгуків (у коментарях) - www.instagram.com/p/CvpyviXvoQ5/?igsh=bDFseWpzcGNiMG4y 🎁 До 25 травня діє знижка - 17 % 💰 Відправляю на картку 10 cad / 8 $ / 250 грн, якщо замовник вкаже, що прийшов по вашій рекомендації. ➡️ Перелік діючих послуг: 1. Резюме + супровідний лист (для роботи) 2. Підготовка до співбесіди (для роботи) 3. Консультація «Карʼєрний компас» (для роботи) 4. Мотиваційний лист (для роботи або навчання) 5. Особиста заява + академічне резюме (для навчання) 6. Лист - заява для блакитної карти ЄС. 7. Оформлення профілю у LinkedIn - контакт спеціаліста у телеграм: @rostyslavsvv (для роботи) 📩 Пишіть в особисті або на пошту [email protected] та будьте готові до нового результативного етапу!
-
Усім привіт! В мене на відпочинку у Іспанії з номеру вкрали рюкзак, а там був бумажний ворк-перміт котрий я при першому вʼїзді у Канаду в цьому році отримав . Зараз маю повертатись у Канаду, скажіть будь ласка, мене без нього взагалі пропустять? І як його відновити, може хтось знає, чи підкаже де можна пошукати інформацію? На жаль так сталося, маю дізнатись тепер як вийти з цієї ситуації. Паспорт з візою у мене, звісно, є.
-
Тогда при вьезде, если будут вопросы- просто покажите фото и объясните ситуацию Обновить на сайте canada.ca . Но нужно находиться в канаде, так как вам его вышлют почтой. Сроки ожидания от 1 до 4 мес Так же даже на работу вы можете пойти имея фото( у меня ни ращу оригинал не просили, всегда сканы/фото отсылала)
-
Всем привет, возьму соседа/ку в граунд флор бейсмент, Ванкувер. Оплата $600 + ком. По всем вопросам в личку.
-
❗️Друзья, внимание! В чатах появилось много мошенников, которые в том числе подделывают аккаунты наших администраторов. Будьте осторожны и проверяйте подлинность аккаунтов! Не переводите деньги незнакомым людям, особенно если они пишут первыми и предлагают «выгодные» условия. Контакты администраторов CHATIK, всегда указаны в описании чатов, проверяйте статус «админ» в списке участников группы. Если вы не уверены, что общаетесь с реальным администратором сообщества CHATIK, можете проверить подлинность аккаунта администратора прислав @username или любое сообщение от аккаунта в бота @ChatikUserBot
-
Наталья Артюшенко, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
👋Прощайте, сложности аренды! Столкнулись с трудностями при поиске или сдаче недвижимости? Наш обновленный бот 🏠 Недвижимость | CHATIK приходит на помощь! Бесплатно сдавайте или находите объекты недвижимости, пользуясь интуитивно понятным интерфейсом и новым визуальным оформлением. Теперь еще и с поддержкой английского языка! Найдите свой идеальный дом или идеальных арендаторов быстро и удобно. @NewHomeRobot
-
Polya, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.