Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Есть правила на русском уже переведённые. И сдавать на русском можно.
-
Здравствуйте. Прошу посоветовать переводчика. Несколько часов для посещения мед клиники. Спасибо!
-
Присылайте, посмотрим
-
Здравствуйте, поделитесь опытом как найти семейного врача? На каких ресурсах искать, и вообще как происходит процесс записи на прием? Спасибо
-
Привіт шукаю сусідку, в двокімнатну квартиру, в окрему кімнату, за 950$ Квартира мебльована є інтернет, посуд, постіль, і все що необхідне для проживання. Квартира знаходиться за адресою Arcadia 5411. В 10 хвилинах ходьби до метро, 25 хвилин їхати до Vancouver city centre. Про себе Я дівчина 25 років працюю навчаюсь, в домі не люблю проводити вечірки, віддаю більше перевагу, спокійній атмосфері, в квартирі, інколи вмене ночує мій хлопець, шукаю бажано на довший термін одну дівчину, не старше 35 років. Кімната вільна від зарас, і звичайно якщо нам буде комфортно разом проживати, то є можливість за взаємною згодою, включити, в договір оренди квартири, після хоча б 1-2 місяців спільного проживання. якщо цікавить напиши щось про себе, вік, чим займаєшся, як любиш проводити час вдома, як довго плануєш знімати, такого типу житло, від коли потрібна кімната, і тд.тп...
-
Доброго вечора Можливо хтось знає скільки коштує доставка в компанії FedEx,з Келовни в Місісагуу? Відправляю компютер і монітор)
-
Поделитесь пожалуйста опытом получения PR в BC ( не IT) может контакты Адвоката с которым вы прошли этот путь, по какой программе, вид трудоустройства , какая профессия? Буду очень благодарен!👍
-
Доброго вечера. Подскажите пожалуйста машину в рент на 3 дня на Украин права реально взять?
-
А по цене не подскажите? 3 дня надо. Обычная машина.
-
150$ блок овер много за блок стиков
-
Та тяжело Но если не найду никого, то выхода другого нет
-
Есть такой шанс бросить курить...
-
Мне нужно именно кто прилетит с Европы или может из других провинций Канады. В Ванкувере очень дорогие стики на Айкос, в других провинциях они дешевле. Хотела попросить привести😅