Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK

Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
41.3k Posts 8.4k Posters 104.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    Вирушаю 16.01.2024  з України можу взяти невеличку передачю або привести щось під замовлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вера Переясловец
    wrote on last edited by
    Шукаю компанію для перельоту до Ванкувера з Польщі через Лондон. У другій частині лютого. Може хто буде летіти, напишіть в приват. Дякую))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1144470074T Offline
    t1144470074T Offline
    Аля
    wrote on last edited by
    Друзі, всім привіт. Я з чоловіком 3-го березня приїжджаємо в Ванкувер. Нам потрібно житло в оренду (кімната або квартира). Та нам терміново потрібна робота, може там, де ви працюєте, потрібні робітники? Англійська поки що шкільна програма, я можу піти на клінінг чи щось на зразок того, а чоловік на будівництві знається. Розглянемо різні варіанти та пропозиції по житлу та любої роботи. Поділіться, будь ласка, інформацією. Завчасно дякую за допомогу ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    12541
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня! Підкажіть де шукати житло та роботу в Ванкувері?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1367474913T Offline
    t1367474913T Offline
    roman antonushun
    wrote on last edited by
    Є кімната ванкувер район бернебі до метро 400 метрів бейсмент
    1 Reply Last reply
    0
  • t1389338689T Offline
    t1389338689T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Вітаю! Мене звати Катя, я таргетолог вже 3,6 роки працюю в даній сфері, допомагаю приводити цільові заявки і збільшувати продажі експертам та підприємцям, завдяки таргетованій рекламі і просуванню В мене для вас пропозиція – я можу провести для вас консультацію по просуванню вашого блогу де розповім про особливості налаштування таргету і упаковці акаунту: – як підготувати акаунт - які потрібно тексти, креативи – яку аудиторію обирати, щоб реклама приносила заявки - як ефективно продумати стратегію – тестування реклами, яка вже на перших етапах тестування принесе цільові заявки на послуги, ріст підписників  Завдяки цьому ваш блог став би ще активнішим і ви не зливали кошти на не ефективне просування і  таргет. За консультацію я буду вдячна за рекомендацію мого блогу на своїй сторінці) Вам цікавий такий формат співпраці, якщо так, напишіть в дірект 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t6969348072T Offline
    t6969348072T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    Привіт!  Пропоную швидко та без перешкод виїхати в США по програмі  United for Ukraine  Маю спонсорів!  Можемо зробити просто документи, а можемо допомогти з житлом та варіантами роботи Усі деталі запитуйте в приват телеграм
    1 Reply Last reply
    0
  • t924602568T Offline
    t924602568T Offline
    CHATIK | SUPPORT 🦾
    wrote on last edited by
    🤝Доверьте поиск недвижимости надежному помощнику! Ищете надежного помощника в мире недвижимости? Наш бот – именно то, что вам нужно! Обновленный интерфейс, поддержка английского языка для международных сделок и теперь совершенно бесплатно! Бот 🏠 Недвижимость | CHATIK поможет вам найти идеальное жилье или арендаторов без лишних забот. Доверьтесь нам, и мы найдем для вас лучшее. @NewHomeRobot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Саша Саша
    wrote on last edited by
    Яка реальна ситуація у Ванкувері з бомжами?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Бомжі є в основному на кількох вулицях типу East Hastings Street і East Pender Street
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Це в районі метро Stadium- Chinatown
    1 Reply Last reply
    0
  • t5874691355T Offline
    t5874691355T Offline
    ️𝓐𝓝𝓝𝓔𝓣𝓣𝓔️
    wrote on last edited by
    Привіт усім! Шукаю житло у Ванкувері, починаючи з 1 лютого. Якщо у вас є рекомендації чи варіанти, будь ласка, поділіться. Дякую! 🏡
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    @justminen
    wrote on last edited by
    Препадаю английский язык индивидуально или в мири группах если студенты хотят учиться вместе. Онлайн или оффлайн, можно обсудить. Первый урок бесплатный, даю гарантию на то что начнете говорить на английском уже в три месяца. Вопросы - в личку, пожалуйста.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    Здається кімната на 3 місяці (з 1 лютого до 30 квітня. Розташування :2 хв. пішки до Sky Train станціїї Scott Road . Новобудова. В будівлі є загальна кімната-зона відпочинку, дитячий майданчик та спортзал. Ідеальна локація для новоприбулих. Здаємо на 3 місяці тому у вас буде час підшукати найкраще довгострокове житло. Ціна 850$ в місяць+ третина рахунку за електроенергію (приблизно 50$ за місяць)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Щоб зняти квартиру в оренду треба мати reference (рекомендація) з роботи і з минулого житла наприклад якщо якийсь час знімали житло через Airbnb
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Так що рекомендую зняти житло спочатку через Airbnb на місяць хоча би і знайти офіційну роботу і там і там отримати reference і тоді зможете зняти житло напряму на рік
    1 Reply Last reply
    0
  • t1799961543T Offline
    t1799961543T Offline
    Marina наращивание ресниц , ногтей , маникюр.
    wrote on last edited by
    Привет девочки! Меня зовут Марина, я мастер и тренер по наращиванию ресниц, ламинированию, долговременной укладке бровей более 7 лет. Имею награды топ-мастера, тренера и дипломы. 🥇🏆🏅 А таже я обучаюсь наращиванию ресниц . Приглашаю в удобную локацию в Бернаби рядом с остановкой Metrotown. ❗️‼️Акция на ламинирование бровей 50$ , акция на январь ресницы классика -80$, 2Д-5Д- 90$, мега объём -100$ .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M М
    wrote on last edited by
    Ищем 2br, семья 2 ребёнка, бюджет до 2400 не дальше Coquitlam и не остров Ванкувер.
    1 Reply Last reply
    0
  • t924602568T Offline
    t924602568T Offline
    CHATIK | SUPPORT 🦾
    wrote on last edited by
    🚀 Встречайте CHATIK | ChatGPT – AI travel-ассистента нового поколения, доступного на 25 языках! 🌍 Друзья, мы рады представить вам CHATIK | ChatGPT – уникальное сочетание мощи ChatGPT и обширной базы данных CHATIK. Этот инновационный AI-ассистент создан, чтобы ваше путешествие было легким и незабываемым! 🤖 Что умеет ассистент? - 📚 Интеграция ChatGPT и CHATIK обеспечивает актуальные, персонализированные решения для путешествий. - 🌍 От морских курортов до горных вершин – CHATIK | ChatGPT найдет идеальное место для каждого. - 🗣 Доступ на 25 языках, включая английский, русский, китайский, французский, испанский, немецкий и др., делает CHATIK | ChatGPT идеальным переводчиком и гидом для путешественников по всему миру. 🌐 CHATIK | ChatGPT – это не просто travel-ассистент, это ваш персональный планировщик путешествий, он учитывает ваши предпочтения и бюджет, предлагая лучшие маршруты и уникальные предложения. 🌟 Готовы к новым открытиям? Тогда начните свое путешествие с CHATIK | ChatGPT!
    1 Reply Last reply
    0
  • t514568801T Offline
    t514568801T Offline
    Oxana
    wrote on last edited by
    😻🐶Доставлю ваших кошечек, а так же и собачек с разрешением из России. Всего 1,5 суток в пути. Только авиа.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags