Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Albina Holovlova, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
Давид Менеджер 24/7, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
На рынок два Узбека нужно с проживанием оплата 3000 день
-
🟢 Возьму для обучения партнера в онлайн проект, доход от 60 000₽ рублей в неделю и выше, всё зависит от ваших амбиций! 🔴 График 24/7. Занятость 1-3 часа в день. Опыт не нужен - всему обучат. Интересно ? - Пиши мне в ЛС +
-
Татьяна, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Шукаю дітей з України, які бажають спробувати свої сили в ІТ-сфері, оскільки я вірю в потенціал кожного маленького генія та в силу технологій для їхнього майбутнього. Ми, у Yo Academy, організовуємо безкоштовні онлайн семінари з програмування та дизайну для дітей (від 6 років) та дорослих. На наших заняттях вони дізнаються багато цікавого про графічний дизайн, 3D-моделювання, Python, ROBLOX, Scratch, C# Unity, веб-дизайн та інше! 📌ВАЖЛИВО📌Викладачі працюють у денну та нічну зміну, щоб навчатися було зручно у будь-яеому куточку світу! напишіть мені в приватне повідомлення ім'я та вік вашої дитини
-
-
95% таких недошкіл розводять батьків повністю ! Знає що далі? Діти не знають нічого, бо все їх навчання зводиться до "щоб дитині було весело" а не до того шоб навчатися та реально програмувати, жодний нормальний спеціаліст не буде працювати в ніч й ти більше викладати вночі. Ви пробували вчити фізику або математику в ніч? Діти потім приходять до мене й ми вивчаємо все. з 0 бо такі недошколи це авантюристи.