Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Дмитрий, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Привіт! 👋 Уявіть, що ваші клієнти знають про ваш бізнес ще до того, як ви про них почули. І не просто знають, а вже готові купувати, бо ваші товари або послуги саме для них! Це не магія, а результат правильно налаштованої реклами.🤩 Мене звати Галина 🤍 Моя робота полягає в тому, щоб налаштовувати рекламу так, щоб вона працювала на вас. Більше продажів, менше зайвих витрат. Ось що я пропоную: • Реклама, яка знаходить ваших клієнтів: Забудьте про «стріляння наосліп». Рекламу будуть бачити тільки ті, хто зацікавлений у ваших продуктах. • Максимальна ефективність за мінімальний бюджет: Я знаю, як витрачати менше і отримувати більше. • Постійна оптимізація: Я слідкую за результатами і постійно покращую кампанії, щоб вони приносили ще більше результатів. Чому б не почати вже сьогодні? Давайте перетворимо ваш бізнес у бренд, про який говоритимуть!😎 Напишіть мені, щоб обговорити деталі і побачити, як ми можемо досягти нових висот разом!💪
-
Куцик Галина | ТАРГЕТОЛОГ, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
Напишіть мені Переїжджали зі стаффом в Канаду і з І скоро знов в Канаду будемо з нею летіти
-
Добрий день. Якщо в когось є бажання заробляти від 2000$ на тиждень, і у вас є Тд банк. Напишіть в лс. Дякую.
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Добрий вечір. Може хтось має контакт подолога? Дякую.
-
Преподаю вокал онлайн🎤 для детей от 9 лет и взрослых, так же занимаюсь реабилитацией голоса если есть нарушения. Инст⤵️ там можно посмотреть отзывы и как проходят уроки. olha.olshevska
-
Пётр, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Максим Клюев, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Удаленная занятость, с хорошей прибылью от 250$ в день.1-2 часа в день. Ставь + мне в личные смс.
-
Наші онлайн-уроки живопису для дітей і дорослих – це чудова можливість почати свою подорож у світ мистецтва. Пропонуємо безкоштовний пробний урок для всіх бажаючих! 🖌️ Малюємо в комфорті вдома, онлайн. 🎨 Вивчаємо базові техніки живопису з досвідченим викладачем. 📆 Гнучкий графік і індивідуальний підхід. Для запису пишіть в особисті 📩