Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
В пошуках підприємців, власників бізнесів, офлайн та онлайн магазинів, психологів, астрологів, коучів, б'юті майстрів та інших експертів, які прагнуть збільшити свій дохід в х2-х5! Я займаюся рекламою вже 5 років та зараз в пошуках нових клієнтів. Знаю, як робити будь-якому бізнесу х2-х5 в обороті Маю досвід більше, ніж 100 проектів: побудова продаючих воронок продажів, створення бази клієнтів, чат-ботів, сайтів та інше. Кому цікаво, запишіться на безкоштовну консультацію, де я: - презентую вам одразу стратегію по просуванню на будь-який рекламний бюджет ; - зроблю аудит рекламного кабінету та сторінок; - зроблю декомпозицію вашого проекту - скільки треба вкласти в рекламу,щоб заробити Х в доході? - зорієнтую по результатам співпраці.
-
С 1 декабря будет свободна квартира в Нью Весте, просторная студия в доме после реновации на последнем 3 этаже, с просторным балконом и стиралкой. Петс френдли, можно с любыми животными🐶🐱 В 2 минутах Walmart, Winners, Save on Foods, магазин с европейскими товарами, Козак и много заведений. Цена - 1900
-
Коккаааиииннчик❄️ Шииишееечччккиии 🌿 заходи в профиль всё в замееткааххх !
-
Выгодно купить билет на самолет, и забронировать отель в любой точке мира, теперь не проблема! t.me/CHATIK_TravelBot/app - подберет лучшие цены и условия, добавляй в закладки, чтобы не потерять!
-
🔥Черная пятница!🎉 С 22 по 25 ноября, скидки на размещения объявлений до 50%. Подробности📱
-
София, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Добрий день. Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжуся в Європі, але хотів би, щоб дитина на момент народження була в Канаді, тому найкраще підійшов би той, хто має візу від CUAET. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного і розумного, як я. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину", "тобі сурогатне материнство чи банк сперми" — це все і так зрозуміло, і мені таке не підходить. Я хочу свою дитину, а не з дитячого будинку, тому розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
-
👋 Теперь вы можете получать полезную информацию и следить за проектом CHATIK в Instagram. Описания сервисов, полезные рекомендации, новости проекта и индустрии, актуальные вакансии, предложения и многое другое. Подписывайтесь: instagram.com/chatik.world Мы открыты к сотрудничеству с инфлюенсерами и блогерами, если у вас есть классные идеи для коллабораций - пишите в Telegram: @ChatikTeam
-
Взаимовыгодное сотрудничество 1000$ в неделю Всего 1-2 часа работы в день Строго 18+ Интересно пишите +
-
Хочешь разместить рекламу быстро и без лишних заморочек? Бот для автоматической покупки рекламы уже здесь! Оплата и размещение — в пару кликов! Пробуй прямо сейчас: @SalesCHATIKbot
-
SI, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Alena, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Тимофеевич, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
👁👁👁 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 💚💚💚💚💚💚 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 ♾️♾️♾️♾️ 🩷🩷🩷🩷🩷🩷 💚💚💚💚💚 ▪️ ▪️▪️▪️▪️▪️ 🩶🤍🩶🩶🩶🤍🩶🩶 🩶🩶🤍🩶🩶🩶 🤍 🤍🩶🤍 ♦️@Romanovv_Inv
-
Вадимович, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ