Ukrainian Speaking IT Community
-
Облік саме податків та їх сплата ведеться за canadian income tax act, ifrs or aspe то більше стандарти фінансових стейтментів і того як що класивікувати для них.
-
Ми тут робимо проект, пов‘язаний з ifrs. Рісьорчу щодо канадського ринку
-
А навіщо вам?
-
Great! Dyakuyiu!
-
dev.to/canosielabs/canadians-beware-the-personal-service-business-4kbk
-
Дякую
-
Не знаю відносно стандартів, але якшо хочете ФОП вести (аналог) то поцікавтеся нюансами. Бо самі канадійці сильно лаються на те, шо їх намагаються перевести на PSB, в якому самий конський такс.
-
в Торонто так, легалізовано. В інших містах не маю уявлення)
-
А траву вільно продають? а то синька вже обридла ;)
-
Друзі, а в Канаді облікк ведеться за IFRS? Якщо так, то чи є якісь нюанси чи трактування?
-
ну в нас бухають, тут курять і жруть антидепресанти, всюди свої методи боротьби
-
На будівництві не нили. Там просто бухали по-чорному. Потім билися, а потім мирилися, а потім знову бухали.
-
ми би мали порозумітися)))
-
Я працював на заводі, і там нили ще більше. І на виробництві, і в бухгалтерії :)
-
перестала читати доу пару років тому) бо якось там почалося одне ниття
-
можливо, але я працював на різних роботах в Україні, то в ІТ найбільше жаліються. Можливо то мені так звісно пощастило, але дивлячись на статті ДОУ і кількість психологів, які готові допомагати бідним працівникам справитися з вигоранням, то я не один
-
Це національна українська риса ІМХО. Зайдіть на любу роботу (і в любій країні), де є українці і вони одразу вам розкажуть, як вони там страждають. Чи то в IT, чи то на заводі.
-
Просто в світі ІТ, як на мене, занадто багато розмов про страждання від роботи)))
-
Я так розумію, шо давня українська звичка хизуватися тим, хто більше в житті страждав притаманна і айтішнікам, і світчерам, і нікуди не ділася навіть після переїзду до Канади?
-
It depends
14 Feb 2023, 17:31
1028/5247
2 days ago