Ukrainian Speaking IT Community
-
Добре, хоч підлогу мити не просили🙈
-
Так, на мені гроші економили в Україні😅
-
повний стек знач
-
Мені теж)
-
python, c# та js.
-
Або треба випити пива щоб судини прочистило
-
Мені виглядає, що він правильно написав відповідь спочатку. Далі друге питання він відповів, що зробив помилку, але по суті її не зробив
-
А я досі ні)))
-
А я зрозумів, що ти маєш на увазі😅
-
@Joonnys ти Пітонщик?
-
блін, так - вірне моє питання було задано невірно але він з контексту зрозумів що саме я хотів запитати а те що він зробив помилку - він сам і написав
-
Так по суті 4095 - вірне значення. Бо відлік в масиві з 0 починається? То і є 4096 байтів)
-
Мені треба було зрозуміти чому 212 = 4096 (з книжки) я зкормив абзац chatGPT щоб ввести його в контекст і уточнити він зробив помилку (замість 4096 - 4095) я задав питання яке мене цікавило, але випадково глянув на його аутпут і також зробив помилку він досить довго думав і видав щі він вибачається за свою помилку і пояснив мені саме те, що мені було треба я вважаю такі приклади - дуже красномовними доказами його профпридатності
-
Нагадую для тих кто ще хоче приєднатись, що ми сьогодні зустрічаємося тут. Дякую.
-
А що саме?) Я знайомий з chip-8. Простеньку змійку робив колись. Цікаві просто твої думки.
-
Ви вдумайтесь наскільки він здатен аналізувати контекст
-
Гайз, взяла собі 2 тижні тріала на app.jobscan.co якщо кому треба перевірити - маякуйте.
-
Сподіваюся, що ні🙈 Інакше прийдеться проситися у якоїсь дівчини, щоб взяла собі в хлопці😂
-
Або я шось не знаю і бізнес аналісти також тянуть доріжки з тіл своїх дівчат або хлопців?😂😂😂
-
То скоріш накокаїнені трейдери😂😂😂
14 Feb 2023, 17:31
1127/5247
3 days ago