Ukrainian Speaking IT Community
-
Так по суті 4095 - вірне значення. Бо відлік в масиві з 0 починається? То і є 4096 байтів)
-
Мені треба було зрозуміти чому 212 = 4096 (з книжки) я зкормив абзац chatGPT щоб ввести його в контекст і уточнити він зробив помилку (замість 4096 - 4095) я задав питання яке мене цікавило, але випадково глянув на його аутпут і також зробив помилку він досить довго думав і видав щі він вибачається за свою помилку і пояснив мені саме те, що мені було треба я вважаю такі приклади - дуже красномовними доказами його профпридатності
-
Нагадую для тих кто ще хоче приєднатись, що ми сьогодні зустрічаємося тут. Дякую.
-
А що саме?) Я знайомий з chip-8. Простеньку змійку робив колись. Цікаві просто твої думки.
-
Ви вдумайтесь наскільки він здатен аналізувати контекст
-
Гайз, взяла собі 2 тижні тріала на app.jobscan.co якщо кому треба перевірити - маякуйте.
-
Сподіваюся, що ні🙈 Інакше прийдеться проситися у якоїсь дівчини, щоб взяла собі в хлопці😂
-
Або я шось не знаю і бізнес аналісти також тянуть доріжки з тіл своїх дівчат або хлопців?😂😂😂
-
То скоріш накокаїнені трейдери😂😂😂
-
Вовки з волл стріта то не бізнес аналісти в розумінні IT😂😂
-
Є такі👋
-
Аж в серці закололо) скільки мільйонів вони отримують? Хоча не кажи краще, валер'яна закінчилась🙈 Чого варто мені було тільки подивитися Вовка з Уолл-Стріт - Lamborghini, дівчата набиті грошима😅 Другий раз серце не витримає🤔
-
Я є)
-
Треба щє😂😂
-
Про вас я вже знаю😁😁😂😂
-
Чим можу допомогти?)
-
Друзі, хто в нас є бізнес аналісти?
-
Всім привіт! 💙 Ось безліч безкоштовних курсів з англійської від компаній, які зараз допомагають українцям. Думаю багатьом буде корисно 🙏 t.me/korysnostykanal/27
-
я з того боку де Етобіко живу.. на права буду у понеділок здавати у вас бо це близько )
-
Тю, так о 6 починається. Ми ж там не будемо бухати шо дурні
14 Feb 2023, 17:31
1138/5247
2 days ago