Ukrainian Speaking IT Community
-
за дев'ять років роботи в Україні жодного разу сайн ін бонусу не було взагалі) але офери в той самий день - це так. чула теорію, що західні країни такі повільні через рівень життя. в Україні хочеш нормально жити - треба "умєть вєртється", що призводить до високого темпу життя. в більш стабільних країнах відповідно нема таких приколів, і люди нікуди не поспішають. не знаю, наскільки це правда - але звучить правдоподібно
-
Гроші кінчаються, а вони ще зі свят не вийшли(
-
Канадці такі повільні у відповідях, що "немає сечі терпіти ті борошна"
-
Хто в нас має стартапи або працює в стартапах які зараз потребують капіталу і його активно шукають, або вже роблять раунд? Цікавить щось з адекватною і зрозумілою бізнес моделлю та в індустріях які не вмирають прям дуже сильно в кризу. Пишіть в повідомлення якщо хтось має щось такє наувазі
-
Дякую!_) Не відкривається лінка, бо я не мембер групи. Але якщо там відео від рекрутерки, то я його вже бачила. Резюме переписувала кілька разів (і ще буду), ще знайшла такі ресурси: www.jobalytics.co/ app.jobscan.co/scan/20728626 і багато аналогів є, може комусь стане у нагоді.
-
Перевірте, що резюме насправді відповідає Канадським вимогам, що в ньому присутні ключові скіли та компетенції, які вказані в описі вакансії, що файл з резюме у форматі, якій легко опрацювують автоматичні системи, які використовуть HRи. Дуже раджу онлайн воркшоп на цю тему t.me/c/1603700212/412 - нажаль, російською, але додаткові матеріали там українською.