Ukrainian Speaking IT Community
-
а лінк на зум вже десь був? якщо буде можливість то розкрити питання суміщення постійної роботи і фріланса, багато хто переїзджає зараз забирають з собою віддлену роботу. і чи впливає фріланс і сплата місцевих податків на отримання додаткових балів по програмам експрес чи федерал ентрі
-
Тоді спробую послухати, але не обіцяю бути - залежить від дитини 😞
-
Скажіть будь ласка, наскільки лекція буде актуальною для non-BC residents? А саме Ontario
-
всім привіт, ми шукаємо frontend розробника (middle /senior level ) в наш стартап (безоплатно, до отримання інвестицій), який розуміється на react або в чомусь іншому. Ідея стартапу – прискорити пошуки роботи для новоприбулих.
-
твоя прочитає і образиця, не потрібно так)
-
Мій чоловік шукає роботу ПМ в ІТ. В Україні до війни працював ПМ. Прошу написати мені в приватні, якщо є пропозиції. Буду дуже вдячна!
-
Я з Дніпра якщо шо :-) все життя російською, але зараз потреба в тому, щоб намагатись якомога більше це змінити - очевидна. Повністю згоден з вичавленням по краплі.
-
один росіянин сказав що потрібно по краплі вичавлювати з себе раба. З російською культурою та мовою треба робити теж саме. Я теж не так давно також розмовляв російською. А потім замислився чому воно так сталося, що я виріс з російською мовою. Та осознав що це результат того що російська імперія колись примусила моїх предків на неї перейти. І тоді перехід на українську почав сприйматися не як зміна на щось незвичне, а швидше як відновлення та видалення чогось іншородного