Ukrainian Speaking IT Community
-
нікого не хотів образити, якщо що )
-
от би мені так дружина роботу шукала..
-
Мій чоловік шукає роботу ПМ в ІТ. В Україні до війни працював ПМ. Прошу написати мені в приватні, якщо є пропозиції. Буду дуже вдячна!
-
Я з Дніпра якщо шо :-) все життя російською, але зараз потреба в тому, щоб намагатись якомога більше це змінити - очевидна. Повністю згоден з вичавленням по краплі.
-
один росіянин сказав що потрібно по краплі вичавлювати з себе раба. З російською культурою та мовою треба робити теж саме. Я теж не так давно також розмовляв російською. А потім замислився чому воно так сталося, що я виріс з російською мовою. Та осознав що це результат того що російська імперія колись примусила моїх предків на неї перейти. І тоді перехід на українську почав сприйматися не як зміна на щось незвичне, а швидше як відновлення та видалення чогось іншородного
-
зрозуміло
-
це я тільки що добавив тому що програмування англійською
-
"В чаті ми просуваємо спілкування українською та англійськими мовами" - хоча судячи з опису англійською ніби можна )
-
Бостонскій душитєль )
-
Я в житті не душу😂😂 Але чат є чат
-
Але з іншого боку - війна. Тому, в принципі я погоджуюся з будь-якою позицією. Є в тому сенс. І в іншому. Всіх люблю, всім мир❤️🙏
-
Okay I don’t speak. Think that you send me “mute” because I don’t know Ukrainian. It is normal so. For this chat.
-
Я все життя спілкувався російською) Як війна почалася - перейшов на українську. Але мені також дивно, коли українці душать своїх за те, що інші спілкуються російською) З правилами чата - погоджуюся цілком. Але прикро, що ці правила - не тільки в цьому чаті, а і в голові у людей.
-
Або заюзайте гугл транслейт
-
Ну тоді напишіть в російськомовний чат
-
I don’t know it well
-
Перепишіть українською
-
There are were IMPORTANT INFORMATION!
-
Так