Ukrainian Speaking IT Community
-
Всім вітання! Питання стосовно L&D (learning and development) в канадійських it компаніях. Який рівень? Чи є хто в групі, хто працює за цим напрямком? В Україні мала свою тренінгову компанію. Надавали послуги як зовнішні запрошені тренери - розробляли та проводили навчальні продукти з soft skills. Думаю, чи реально тут в цю нішу зайти…
-
питаю бо цікаво як хто працює (якщо взагалі хтось в цьому чаті в BC працює за контратком на закордонну компанію) звичайно спершу з бухгалтером балакав ще в грудні, але вона сказала що варіантів багато як можна працювати, конкретної поради саме по виду оформлення не було. Домовилися лише на початок цього року сплатити податки за останній місяць 22ого року який я вже пробув в Канаді (після того як сплачу в Україні) і тоді вже детально побалакати з приводу оподаткування як фоп (чи що тут у мене буде)
-
Окей, там Юрій вище просто написав що не треба реєстртуватися як Sole Proprietorship і далі про Corporation розповів, тому так і подумав то Sole оптимальне рішення для мого кейсу (якщо компанія не вимагає Corporation) чи можете щось інше порадити?
-
By corporation you mean Sole Proprietorship as well?
-
На яку сумму інкаму на карту не потрібно платити податок? Тобто, яка мінімальна НЕ налогооблагаєма сумма в рік?
-
but Corporation is more complicated in comparison with Sole Proprietorship (at least according to www2.gov.bc.ca/)
-
Таке питання вже задавав, але з того часу значно збільшилася кількість учасників, тому повторюсь. Чи відкривав хтось Sole Proprietorship у Британській Колумбії для роботи за контрактом з іноземною компанією? (розробка ПЗ, котракт, інвойси і акти вик. робіт, >30к в рік) Для отримування коштів в такому випадку треба окремий аккаунт, рахунок чи можна отримувати на якйись скажімо payoneer? чи можливо є інші варіанти оформлення? (простіші)
-
Хтось підтверджував досвід як фрілансер для імміграції? (Влаштуватися як працівник у Канаді, просто раніше досвід був сам на себе). Як це було, які документи від клієнтів? Яка провінція та яка програма? Розглядаю BC чи New Brunswick. Не впевнений, чи достатньо reference letters від різних клієнтів за весь час досвіду.