Ukrainian Speaking IT Community
-
Всім вітання! Питання стосовно L&D (learning and development) в канадійських it компаніях. Який рівень? Чи є хто в групі, хто працює за цим напрямком? В Україні мала свою тренінгову компанію. Надавали послуги як зовнішні запрошені тренери - розробляли та проводили навчальні продукти з soft skills. Думаю, чи реально тут в цю нішу зайти…
-
Добрий ранок) ніхто фронтендерів не шукає собі в компанію/команду? Готовий на тестові. Досвіду приблизно рік Ts,js,react,redux
-
питаю бо цікаво як хто працює (якщо взагалі хтось в цьому чаті в BC працює за контратком на закордонну компанію) звичайно спершу з бухгалтером балакав ще в грудні, але вона сказала що варіантів багато як можна працювати, конкретної поради саме по виду оформлення не було. Домовилися лише на початок цього року сплатити податки за останній місяць 22ого року який я вже пробув в Канаді (після того як сплачу в Україні) і тоді вже детально побалакати з приводу оподаткування як фоп (чи що тут у мене буде)
-
Чого ви приаєте в тг? Побалакайте з бухгалтером, вам розкажуть всі +/-, і як вести books, щоб не було сюрпризів весною
-
Окей, там Юрій вище просто написав що не треба реєстртуватися як Sole Proprietorship і далі про Corporation розповів, тому так і подумав то Sole оптимальне рішення для мого кейсу (якщо компанія не вимагає Corporation) чи можете щось інше порадити?
-
Sole = фоп Corp = тов Різні речі абсолютно
-
Порядка 14к на рік, пошукайте на сайті cra нові цифри на 2023
-
By corporation you mean Sole Proprietorship as well?
-
Usually you don't get any benefits unless you are earning 200k+ per year.. cost of maintenance of the corporation is about 2000 per year
-
The only reason you need a corporation IF and only IF your contract/recruiter requested this.
-
На яку сумму інкаму на карту не потрібно платити податок? Тобто, яка мінімальна НЕ налогооблагаєма сумма в рік?
-
but Corporation is more complicated in comparison with Sole Proprietorship (at least according to www2.gov.bc.ca/)
-
You don't have to register as a Sole Proprietor.. usually you need to be a Corporation to satisfy some contracts.
-
Таке питання вже задавав, але з того часу значно збільшилася кількість учасників, тому повторюсь. Чи відкривав хтось Sole Proprietorship у Британській Колумбії для роботи за контрактом з іноземною компанією? (розробка ПЗ, котракт, інвойси і акти вик. робіт, >30к в рік) Для отримування коштів в такому випадку треба окремий аккаунт, рахунок чи можна отримувати на якйись скажімо payoneer? чи можливо є інші варіанти оформлення? (простіші)
-
Від компаній бачив підтверджували листами. Від фріланса напевно листи, та я б добавив регістрацію ФОП с кодами. Все рівно нічого іншого немає. Не на гітхаб же посилання)
-
Хтось підтверджував досвід як фрілансер для імміграції? (Влаштуватися як працівник у Канаді, просто раніше досвід був сам на себе). Як це було, які документи від клієнтів? Яка провінція та яка програма? Розглядаю BC чи New Brunswick. Не впевнений, чи достатньо reference letters від різних клієнтів за весь час досвіду.
-
Hhkb та деякі leopold також використовують topre
-
Це не механіка, а electro capacitive switch
-
Мені довподоби realforce, зі свичами topre
-
Ти головне вибери модифікацію яка до вподоби. Як з боку візуального так і по тяжкості натискання клавіш. Мені 45 грамів здалось мало і я ще додав пружинки які йшли в комплекті
14 Feb 2023, 17:31
1415/5247
2 days ago