Ukrainian Speaking IT Community
-
Шо,Канада каже шо вона частина ЄС чи шо?
-
ви плакали коли Сталін помер? )
-
«Синок»)))
-
Шото савком завіяло
-
Абсолютно, я з точки зору країни. Можливо звучить цинічно, але така реальність
-
Как би факт😂
-
Країна хоче кваліфікованих спеціалістів, а не бомжів. Бомжів тут вистачає. Томму дають ворк перміт, щоб потім хтось отримав ПР, а хтось поїхав додому
-
Зі всією повагою, як це стосується it?
-
Канада нікому нічого не повинна . Допомагають ? Ну і добре. Могли б взагалі нічого не дати. Та якщо чесно,то мені здається шо в першу чергу задопомогою українців вони вирішують свої проблеми
-
Знову? Знову..
-
Слухав радіо-т,ситуація : Чєл просить нейронку написати код + тести до неї. Описав все максимально Шо вийшло : воно код написало і написало тести правильно. Але код тести не проходив. Коли він попросив її пофіксити код,так цей чат просто переписав тести і підігнав під код😝 Думаю нейронки ще не скоро замінят людей
-
В Україні пожити - не такого можна побачити😂 Fullstack junior developer - то, звична пісня😂
-
Ну да, мід php, який за 3 роки встиг ще стати db designer та десь взяв strong es6+, також не забув подивитись на монго та набув купу експи з aws :-) Я senior, все це є, але робота також є :-)
-
Реклама інфоциганів дійсно працює😅 Курси штопають тоннами, обманюючи людей. Що за 3-6 місяців - ви станете програмістами зі всіма грошима світу🙈
-
Думаєте, в Україні легше буде знайти роботу, ніж в Канаді? Я би сказав так, якщо ви в Україні влаштуватись змогли - то за кордоном, теж, без проблем. Одна поправка, що за кордоном англійську все ж таки бажано знати якомога краще. Вам ніхто не зможе точно сказати, що треба вчити) 10 років тому, достатньо було прийти з ноутом на роботу та вміти поміняти колір кнопки) Зараз, фронт - це, не тільки HTML, CSS та JS/React. Це і алгоритми, і тестування, і aws, і робота з серверними мовами, з тонною різноманітних бібліотек і тп. Відкрийте сайт з вакансіями - подивіться, що вимагають компанії. І підтягуйте) Паралельно ходіть на співбесіди - там вам дадуть максимально точні і короткі шляхи, для отримання роботи.
-
Не думаю, що в близькому майбутньому AI сильно замінить розробників
-
Джуніор кахель девелопер 🤣
-
Подивимось на наступну версію chatgpt :)
-
Та ні) ще на років 20-30 роботи буде)
-
З розвитком АІ треба дивитись в сторону оффлайн роботи і вчитись класти плитку)
14 Feb 2023, 17:31
1541/5247
6 days ago