Ukrainian Speaking IT Community
-
Ну ви неправильні питання ставите. Бо люди їдуть не за кліматом, а майбутнім для дітей, стабільністю/прогнозованістю, роботаючими держ інституціями. Як бачу молодих бездітних хлопців, які починають шукати причини, чому їм тут гірше, то я можу сказати тіки - гоу за руським кораблем. На кіпр чи балі. У різної публіки різні задачі
-
Я в Калгарі і клімат/природа мені подобться більше, ніж Хврківщина чи Київщина, де я жив раніше Податки - ну є таке, платимо. А як без них в цивілізованому суспільстві? Тут же не будують сучасний ІТ-апартеїд, коли одні живуть на доходах першого світу, в котеджних містечках, часних школах та лікарнях. В Канаді всі живуть більш-менш добре. Доступність житла - в моєму випадку, срану хрущовку 2-bdrm на відрадному я міг купити за майже 2-річний сімейний дохід. Тут ми за цей самий дворічний дохід можемо купити 2-bdrm молодше 10 років в 100 m2 в гарному районі. Мало там заробляли? Можливо.
-
Ну так, якщо батьки залишили будинок і нема іпотеки то 100 то багато.
-
Зп різні бувають, як і потреби :-) ми на мою живемо 4 людини, живемо досить непогано