Занадто мало інформації, щоб розуміти, як вам згенерувати відповідь) Все залежить, від:
- Вашого стеку та напрямку
- Досвіду та рівня кодингу
- Компанія, в яку ви проходите співбесіду
- Позиція, на яку ви претендуєте
- Ваші софт скіли
- Ваші навички продати себе
- Кількість інтерв'ю в минулому(досвід)
Є різниця між Amazon чи веб-студією, яка робить сайти на WordPress. В компанії рівня FAANG інтерв'ю ділиться на багато етапів. Перевіряють не тільки ваші здібності в написанні коду, розумінні алгоритмів, структури даних, пошуку помилок в коді. А і перевіряють ваші здібності на реальній задачі у взаємодії з іншими людьми. Велика частина інтерв'ю буде стосуватися ваших психологічних аспектів, логіки. Де вам запросто можуть задаватися питання по типу: на якому поверсі частіше всього стоїть ліфт, про посівні поля, про тенісні м'ячі та чому світ круглий. Пропонувати кейс, який взагалі може не стосуватися програмування. По типу, ви генеральний директор, ваші дії, що нового би додали чи що змінили би.
Під кожну серйозну компанію треба готуватися окремо. В інеті безліч є інтерв'ю під Google, Amazon, Microsoft, IBM тощо. Також LinkedIn - додати людей з цих компаній. Дізнатися у них про їх шлях, про проходження співбесіди і тп. В компаніях середнього класу - стандартні питанні, які базуються на вашому досвіді, рівню кодингу, пошуку помилок, алгоритмів, софт скілах/роботі в команді. Важко сказати, що очікувати вам, тисячі компаній - тисячі кейсів) Можете, наткнутися на індуса, нічого не зрозуміти і піти. А можете прийти на співбесіду, де в принципі, ще до його початку - нікого не розраховують брати. Мені якось дали пораду - проходь інтерв'ю по фану, не важливо є в тебе робота чи ні) Чим більше, тим краще) Та і в інеті стільки кейсів з можливими питаннями та проходженням реальних інтерв'ю від а до я. Програмісти добрі люди, діляться завжди - рішеннями важких задач і тп. Це не як в групі українців. Де побачив пост, людина написала, що знайшла роботу на будівництві. Інший запитав - в якій компанії. Перший відповів - а чого я маю розповідати, може ще за ручку привести?