Ukrainian Speaking IT Community
-
Так саме зовнішні рекрутинг агенств і отримують цю комісію , вони питають ваш дозвіл щоб представляти вас перед роботодавцем і якщо ви отримаєте офер і 3 місяці пропрацюєте, вони отримують свої гроші. Один з них зі мною домовлявся що якщо мені щось не сподобається щоб я протримався 3 місяці, а після цього він буде готовий мені знайти іншу роботу і прикрити якщо щось 😂 Так що я би не очікував від них якось прозорості чи честності, вони на цьому гроші заробляють, але в більшості вони будуть намагатись вам домогти, щоб вас продати кудись
-
Рекрутингові агенств беруть 15-30% річної зарплати за хайрінг, а якщо це локальній аутстаф там може бути і до 40, там шалений заробіток на пустому місці. Не здивуюсь що хтось захотів на цьому заробити
-
Треба аплайитись на позиції на сайті самих компаніях, шукати на лінкед іні, індед, оптім хайр. Респонс рейт дуже низький, у мене було щось схоже. Для мене лінкеін найкраще працював, я його апдейтнув, поставив що шукаю роботу, аплаївся на всі позиції, купив преміум писав, хайринг менеджерам. Реферали найкраще працюють, якщо є враження що є підходяща позиція, є сенс найти когось хто працює в тій комааніі і домовитись щоб вас зарефералили hrам, і людині бонус і для вас значно вищи шанси
-
Хм я вже мабуть резюмешок 100 відправив процентів 99 навіть не відповіли. Не підскажеш як ти коннект робив з компаніями? Чи вони самі тебе знаходили?
-
я такого не бачив, мені 1 компанія зі всіх запропонувала фул ремоут
-
у мене теж, але реально це едина компанія котра запропонувала фул ремоут, я інтервьювався десь в десятка півтора, всі інші були гайбрид
-
В мене фул ремоут)
-
якщо ремоут, то звістно
-
якщо там робота, то треба жити де робота
-
По-перше, вас вже скільки разів просили українською розмовляти? По-друге, ну якщо Кітченер для вас "село", то я не знаю :-) мене влаштовує на 100 відсотків, ні за які гроші до Торонто не поїхав би.
-
я поки проходив співбесіди 90% компаній хотіли гібрид 2-3 дня в офісі, можно дешево жити за годину-півтори від центра, але якщо туди їздити на роботу, то 2-3 години на день на дорогу вбиває все життя, я так вже пробував, не сподобалось)
-
(Kitchener)
-
2600 3 bedroom townhouse + finished basement + walk out basement straight into the park
-
дописав USD)
-
на то це фаанг, але хайринг стопнувся в серпні + лей офи + не всі зможуть розраховувати на фаанг, але так, я бачив теж саме
-
так 130 гуд сіньор отримає, як бейз плюс якісь бонусі, але щоб значно більше, я не дуже бачив, окрім фаангу. Можливо якщо поторгуватись і мати декілька оферів на руках