Ukrainian Speaking IT Community
-
але трейд оф в кліматі і місто машин (зі слів людей), тут всюди я ходжу пішки чи на паблік транспорті
-
так, там кращі ціни на майже все, і можно зп отрмувати таку саме як тут
-
але все окрім цін і зарплат мені подобается, природа, клімат, архітектура міста, щонайменш в Ванкувері, ніде не був окрім Ванкувера
-
тут обьективно дорого, зп не великі, податки великі + податки на нерухомість + ціна на нерухомість
-
так це біль, у мене було дуже багато інтервью щоб знайти роботу що матчиться по зп
-
Гарний план, бо коли пряцюєш не з Канадською компанією - складніше отримати ПР. А після гарної оферти з США - важко згодитися з локальними оферами 🙁
-
перше питання що тебе спитають на скрінінгу по телефону це ворк авторізейшен
-
я до цього працював напряму в компаніі в сша як єкстернал контрактор, і платив податки в україні як всі приватні підприемці, як приїхав в канаду перейшов в локальну компанію, як фул тайм employee щоб мати змогу швидко податись на пр, а потім вже думати що далі робити. Якщо працювати тут як self-employeed то не так швидко з пр наскільки я знаю
-
якщо self-employeed то напевно що можливо
-
з компаніями з США, не в самих штатах
-
не чув про таке. Ви можете бути self-employeed, або компанія має локальний офіс, або дозвіл на виплату payroll’s в Канаді. Можливо я не можу працювати?))