Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Speaking IT Community

Ukrainian Speaking IT Community

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
5.2k Posts 422 Posters 4.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Хз.. в мене вперше в житті було інтерв'ю де чува посеред співбесіди почав шукав моє резюме. Інтерв'ю ок, все тактовно але в більшості HR, що мені траплялись були далеко не з Канади.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    І до чого такий різкий тон? Я Вам нічого поганого не зробила. Звичайно ставила, але тут треба ставити в 2 рази більше. Але це мій досвід, може в когось він інший. Що мені однозначно подобається на канадських інтерв'ю, і в Канаді, зокрема-це дуже доброзичливе ставлення до людей. Багатьом українцям варто було б повчитися
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    У мене є резюмешка чувака з Гугла з ним спілкувався. В резюме про компанії нічого не вказано, тільки дати в яких він працював в тих компаніях. Номер телефону, Адреса: Calgary Alberta, Посилання на репо GitHub Маєте розуміти, що зараз криза. У знайомого навіть на автосервісі скорочення було.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Як це не знаєте чому? Ви в Україні не ставили питань? Це показує, чи пофіг вам, чи ні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Πολίτης Τάρταρος
    wrote on last edited by
    Дякую за інфу, пішов готуватися :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    docs.google.com/presentation/d/1aPlasC6qRb9fnFqlNwK_cMkkkUjM3VMEdxy9Ro8QdHY/edit?usp=drivesdk
    1 Reply Last reply
    0
  • t294354113T Offline
    t294354113T Offline
    Serg Bash
    wrote on last edited by
    1. По CUAET роды бесплатные 2. Не хотят канадцы брать и вакансии скрыты почти все потому, что там много «фейеквых резюме»- а породили это индусы, которые похожи друг на друга и находясь в Индии проходят интервью за братьев, а по приезду кандидат ничего не может.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    На таке резюме не буде відгуків.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    Я не айтішники(not yet). Але як дружина software developer , який активно готується до виходу на канадський ринок, можу дати кілька порад. Можливо знадобляться. 1. Резюме. Воно має відповідати канадським стандартам. Думаю тут в групі давали зразки. Можна піддивитися і зробити своє. 2. Потрібно попрацювати над soft skills. Дуже добре продумайте частину " Tell me about yourself". Є багато відео на ютуб, складіть коротеньку презентацію себе ( як спеціаліста), так щоб вкластися в 2 хв+-. Знаю людей, які просто вивчили напам'ять цей текст( can't blame them), бо як відомо " найкращий експромт - це підготовлений експромт". 3. Обов'язково вказуйте в резюме який внесок ви зробили в попередні компанії. Пишіть, що ви вдосконали і як компанія виграла від ваших ідей, пропозицій, тощо. 4. Ставте питання. Не знаю чому,але, навіть з мого досвіду співбесід в Канаді, вони дуже цінують, коли їм ставлять питання. 5. LinkedIn - це ваше все. Заповніть грамотно профіль і починайте нетворкінг. 6. Є знайомі , які знайшли роботу в ІТ до переїзду. Все можливо, тільки треба попрацювати над цим . It is a job to find a job in Canada:) Успіхів!
    1 Reply Last reply
    0
  • t294354113T Offline
    t294354113T Offline
    Serg Bash
    wrote on last edited by
    По-друге: пишіть резюме за допомогою дієслів в доконаній формі («зробив», «завершила», «досягнула»). Описуйте не що ви робили на попередніх місцях роботи, а ваші результати. Чим більше цифр тут буде — тим краще. По-третє, не просто вказуйте компанії, у яких працювали, а додавайте їх короткий опис: країна, галузь, масштаб. Назва української компанії нічого не скаже канадцям, тому краще пояснити, про що йдеться. По-четверте, уникайте зайвих дизайнерських наворотів, не користуйтеся графічними програмами і не мудруйте з колонками: так рекрутерам буде легше додати ваше резюме в базу кандидатів. Резюме додаються автоматично (парсяться) в ATS (applicants tracking system), які не дружать з графічними редакторами. Тільки найбільш наполегливий рекрутер захоче перенести дані в систему вручну, інші — просто відкинуть таке резюме.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Πολίτης Τάρταρος
    wrote on last edited by
    Це і є канадський формат? Він в мене за замовчуванням :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t294354113T Offline
    t294354113T Offline
    Serg Bash
    wrote on last edited by
    Без фото, Пола, национальности, возраста
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Πολίτης Τάρταρος
    wrote on last edited by
    На український номер, українська локація, навіть не знаю, що означає канадський формат. Пишу і думаю: оце я лошара 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    В резюме стоїть який номер телефону? І яка локація? Резюме у канадському форматі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Πολίτης Τάρταρος
    wrote on last edited by
    Привіт, гайз. Ми ще не в Канаді. Прилітаємо сім'єю у березні. Розіслати резюшки не спрацьовує :) боюсь залишиться без роботи. Чув, що краще працюють референси але немаю знайомих. Буду вдячний за підказки, як шукати роботу або може у когось є вакансії і може запросити. JS developer, 7+ років, всі фреймворки (але краще React). Докладніше можу в особисті.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Цей мухамед якийсь скам - на повідомлення не відповідавє. Нам вистачає 👻 від рекрутерів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    😂😂ну жесть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Зараз на реддіті потрапило в стрічку. Я думаю, вам сподобається ;)
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    У нас нова вакансія: UX Designer www.linkedin.com/jobs/view/3459771566/ Якщо цікаво, пишіть в приват
    1 Reply Last reply
    0
  • t210070951T Offline
    t210070951T Offline
    Nazar Solomakha
    wrote on last edited by
    У пошуку Middle+/Senior NetSuite developer, з досвідом від 2+ років. English: Upper-Intermediate. Зайнятість: Full-time for a short period of 2-3 months, Remote. Пишіть @Solomakha
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags