Ukrainian Speaking IT Community
-
це є індивідуальний досвід. Мій тато пішов на роботу, мед огляд хотіли, процес найму був звичайним, легким, нормально працює. Для кожного "копійки" то своє поняття. Мені знайомі одні казали, що на 80к троє живуть, іншому 120 бракує, каже їсти не має за що. Тому краще писати в цифрах, а то інколи потім виявляється, що чувак на фірмі працював за копійки, за якихось 150к і його ще там сміли задовбувати, коли він 2 дні не виходив на зв"язок, бо музи не було
-
Так все дуже повільно, процеси рекрутингу і близько не такі як у нас, але і цілі різні і ціна помилки тут сильно вище. Я починав шукати роботу за місяць до приїзду і десь через тижлі 3 як приїхав, мав декілька оферів на вибір. Але хайрінг в серпні був уже на половину стопнутий, зараз тим паче.
-
Я так зрозумів, що процес найму в Канаді відрізняється від українського, і по дзвінку за тиждень опинитися на роботі, навіть якщо тебе ніхто ніколи не бачив, не вийде) треба адаптуватися до процесу найму. Спочатку варто приїхати в Канаду, і потім починати пошук. Бо люди хочуть знайти роботу «наперед», щоб приїхати і вже в аеропорті отримати лептоп)) варто врахувати, щоб знайти хороше місце то треба буде витратити місяці 2-3, але воно потім окупиться
-
Усім доброї ночі, а чи є серед вас 3д художники?