Ukrainian Speaking IT Community
-
З швидкістю все погано. Поки ви не тут, скоріше за все, ваше резюме йде в сміття зразу. Виключення може бути для дуже рідких і потрібних спеціалістів. А якщо є місцеві з аналогічними скілами, то без шансів майже. Можна зробити на якомусь voip-сервісі номер з канадським area code і подаватись типу звідси. Але як покличуть на інтерв‘ю зразу, що робити? А строки - то взагалі біль. Навіть, як потрібна людина на завтра, найм може зайняти місяці
-
Привіт) я почав пошук роботи за місяць. Але так, як Канада то бюрократична країна, вони хочуть, щоб ви були на місці. Почали писати - дайте номер телефону, хочемо поговорити і тд. Я кажу буду за місяць. Кажуть - як приїдете то давайтеся чути) тому особисто я вирішив вже почати пошук по приїзді
-
Колеги, всім привіт :) Прошу поради - якщо заплановано прибуття в Канаду в березні, за який час потрібно починати пошук роботи? Розсилку резюме і тд? Думала почати вже, але це 3 місяці до початку роботи, чи не зарано 🤔 Як взагалі зі швидкістю в Канаді? В Україні можна за три дні змінити роботу, але напевно це не варіант)
-
Я вважаю, що місія українців хто знаходиться в інших країнах то є постійна підтримка Українського Війська, хто як може. Всі ви 100% знаєте куди донатити, і у всіх є люди або фонди що ви підтримуєте. Сьогодні 6 грудня - День ЗСУ! Не забуваємо підтримувати ЗСУ, і бути міцним тилом та допомогою для них!
-
Ось наступного тижня їду до Торонто на year end event :-) спочатку результати року, бла бла бла, потім - паті) таке тільки два рази на рік, до того ж не обов'язково
-
У нас взагалі майже всі розробники, більша частина qa, product, support - full remote, в офісі з 80 людей може 15 є.
-
Всім привіт! Плануємо з родиною переїжджати в Канаду в лютому/березні, розглядаємо Калгарі. Шукаю роботу .Net девелопером (або тех.сапорт на крайній випадок) Маю досвід: Customer Support (геймдев) - 4 роки; Level Designer (геймдев, було трохи Unity 3D, C#) - 3 роки; .Net Developer - 1 рік.
-
Як шкода що я в Оттаві, з радістю б сходила