Ukrainian Speaking IT Community
-
Так, пришвидшує вирішення рутинних завдань. Однозначно потрібно
-
Шукаємо Senior Power Platform/ Power App/Dynamics 365 Engineer for a web application with the mobile adaptation for iPads upstaff.com/r/100-006-444 Контакт: @Solomakha Ремоут, no end-date
-
𝐁ig slice of 𝐭𝐡𝐚𝐧𝐤𝐬 𝐭𝐨 @THOMAS_TRADE1577 𝐦𝐚𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧. 𝐈 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐜𝐚𝐧'𝐭 𝐛𝐞𝐥𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐈𝐞𝐥𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐢𝐭 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐫𝐞𝐚𝐥 𝐚𝐧𝐝 𝐥𝐞𝐠𝐢𝐭.𝐢 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐟𝐮𝐥 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐝𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥, 𝐚𝐦 𝐞𝐚𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐚 𝐥𝐨𝐭 𝐨𝐟 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲. 𝐨𝐧𝐜𝐞 𝐚𝐠𝐚𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐨𝐫 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐠𝐨𝐨𝐝 𝐦𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐤𝐞𝐞𝐩 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐨𝐨𝐝 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠𝐬 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐲𝐨𝐮. 𝐀𝐥𝐥 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐨𝐫𝐬 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐥𝐨𝐬𝐭 𝐭𝐡𝐞𝐢𝐫 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐢𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐁𝐢𝐭𝐜𝐨𝐢𝐧 𝐚𝐧𝐝 𝐁𝐢𝐧𝐚𝐫𝐲 𝐨𝐩𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐨𝐬𝐞 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐰 𝐚𝐧𝐝 𝐝𝐨𝐧'𝐭 𝐤𝐧𝐨𝐰 𝐡𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐞 𝐬𝐡𝐨𝐮𝐥𝐝 𝐛𝐲 𝐜𝐥𝐢𝐜𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐧𝐤 ✅✅✅✅✅ t.me/+l9XLlbd7GG1jZDU0
-
1) Job role: NodeJS Junior 2) Years of experience: 1+ 3) English level: pre-intermediate 4) Project Duration: 2 months 5) Key requirements: 1+ Years with NodeJS, some English to read documentation 6) Brief project description: Blockchain-based survival game Duration: 6 months Contact: @Solomakha
-
Highland West, але можна знайти майже все те саме і в інших
-
Вітаю, всім гарної суботи! Я шукаю роботу junior Project Manager, в Україні працювала у двох компаніях, в одній по agile методології, у другій по waterfall, закінчила курси в Projector💔буду щиро вдячна, якщо допоможете
-
Привіт, спробуйте пошукати позиції координатора, або асошиейт, бо джуніорі і пм це не дуже сумісні речі, через це власне в багатьох великих компаніях вам треба перше пройти градацію мід сеньйор лід і тоді пм, хоча буває різне але я б в таких компаніях не працював
-
Привіт, дякую!! Я і не знала, що така професія є, дуже круто
-
Дякую!
-
Все залежить від компанії, назва позиції може бути різна треба говорити і дивитись по обов'язках. Просто ви можете піти пмом і без досвіду, але ймовірність що зафакапите проект дуже велика. До прикладу треба вміти працювати з клієнтами на селйс рівні, софт скіли, рзширеня штату, запобігання співпраці клієнта з іншими аутсорсаси тощо. В моменті ви просто наприклад зможете не побачити що якась інша компанія заходить з оффером щоб продати своїх людей, і або ви або вже ваш менеджер буде тушити пожар, але люди вже будуть працювати над тим як розширити їхній штат і злити вашу компанію.
-
Без досвіду складно, я так починала, але у мене був дуже крутий ментор, я думаю що поступово зону відповідальності розширюють, головне почати працювати в цій сфері
-
Підкажіть, як справи з вакансіями digital marketing? В частому випадку SEO. Маю 13 років досвіду з англомовними ринками, в т.ч. з канадськими компаніями як SEO спеціаліст. Але як контрактор, а не як full-time employer. Підкажіть, чи в Канаді будуть проблеми з оформленням на full-time для residence permit? Чи беруть вони українців на маркетингові вакансії? Дякую :)
-
Куди завгодно!