Ukrainian Speaking IT Community
-
Вітаю, спільнота!) Задавав це питання в інших спільнотах) ще запитаю вашої думки) Останнім часом, бачу, що більшість вакансій на FE developer явно вимагають портфоліо, пишуть про це прямо в реквайрментах. Ось одне з таких: • A strong portfolio comprised of projects which demonstrate strategic, creative, and user centered design solutions to complex software problems Я 8 років працював в корпораціях, в яких мав корпоративні email та, звісно, приватні репозіторій, а більшість проектів - це платні комерційні сервіси. Тобто виходить, що згідно NDA я не можу показувати код, а щоб дати можливість потенційним работодавцям побачити самі проекти - треба купляти ці продукти. На вашу думку, що б ви порекомендували в якості портфоліо в такому випадку? Що мені приходить в голову це наступне: - на своєму гітхабі викладати якісь пет-проекти, які роблю сам. Справа в тому, що по складності та ціковості вони ні в яке порівняння з комерційними не йдуть - на співбесідах кидати лінки на сайти компаній, які пропонують купити продукти, в розробці яких я брав участь. Звучить якось не дуже надійно Може є в вас такі успішні кейси чи думки?
-
Portfolio в этом случае мне кажется имеется ввиду, что вы работали над несколькими проектами. Не в том смысле, что должен быть репозиторий кода. А в том смысле: - делал продукт для fintech, увеличил прибыль на 40% - спроектировал cashback для банка Зю и т.д. Портфолио показывает ваш разносторонний опыт.
-
In this text, the word "portfolio" refers to a collection of projects or works that demonstrate the skills, abilities, and achievements of a person, typically in a specific field. In this case, the portfolio is composed of design projects that showcase the person's ability to develop strategic, creative, and user-centered solutions to complex software problems. The portfolio may be used as a tool for showcasing the person's work to potential employers or clients, and may help to demonstrate their experience, expertise, and overall competence in the field of software design. От ChatGPT привет.
-
Дійшов до висновку, що треба якийсь лендінг про себе накатати з бомбезним дизайном, відео та картинками в яких продуктах я брав участь Піду запитаю в ChatGPT який дизайн краще)
-
Вітаю!) Можу бути Вам корисним, займаюсь маркетингом, є команда, тому можемо закрити питання таргетованої реклами та дизайну (упаковка), також можемо розглянути контекстну рекламу, готовий обговорювати)
-
BITCOIN 😱😱 is real and paying, I just received my profit of $5,287.00 all I sent to the company was just $529 Bitcoin is the most important invention in the history of the world now, try and testify with this legit company and be happy with your family.. Join and contact admin now👇👇👇🙏 (1) No Extra charges (2) No hidden fees (3) 10% commission to be sent after you've received your profits, inbox 📥 him 👇👇 http://telegram.me/joinchat/nWsHqgRS5Z9kYmQ0
-
Всім привіт! Я нещодавно прибула до Канади , та шукаю роботу продакт менеджера (овнера). Живу на острові тож розглядаю варіанти remote по Канаді або штатах. В мене 5+ років експірієнсу в міжнародних великих SAAS компаніях, добра англійська та готове резюме 😂 Якщо є в когось в компанії відкрита позиція - буду вдячна за реферал.
-
Турнікети приїхали🔥
-
Всім привіт, комусь приходить зарплата з США в канадський банк? В номері (transit number) 5 цифр, а бухгалтер каже, що має бути 9 🫤