Ukrainian Speaking IT Community
-
Доброго дня , чи плануєте робити запис зустрічі? (Не зможу долучитися, але було б цікаво)
-
𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒌𝒏𝒆𝒘 𝒊 𝒘𝒐𝒖𝒍𝒅 𝒃𝒆 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒊 𝒂𝒎 𝒕𝒐𝒅𝒂𝒚 𝒂𝒇𝒕𝒆𝒓 𝒔𝒐 𝒎𝒖𝒄𝒉 𝒔𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒔𝒐 𝒔𝒂𝒘 𝒂 𝒑𝒐𝒔𝒕 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒑𝒍𝒂𝒕𝒇𝒐𝒓𝒎 𝒂𝒏𝒅 𝒊 𝒕𝒐𝒐𝒌 𝒂 𝒔𝒕𝒆𝒑 𝒕𝒐 𝒕𝒓𝒚 𝒊𝒇 𝒊𝒕’𝒔 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒘𝒐𝒓𝒌, 𝒚𝒐𝒖 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆 𝒎𝒚 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒏𝒐𝒘! 𝑰’𝒎 𝒔𝒐 𝒎𝒖𝒄𝒉 𝒔𝒂𝒕𝒊𝒔𝒇𝒊𝒆𝒅 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒚 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒏𝒐𝒘. 𝑰 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒂𝒓𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒘𝒐𝒓𝒌 𝒂𝒏𝒅 𝒍𝒆𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒉𝒐𝒘 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖 𝒂𝒓𝒆 t.me/+66v1aPK9mz1jNjI0 t.me/+66v1aPK9mz1jNjI0 t.me/+66v1aPK9mz1jNjI0 t.me/+66v1aPK9mz1jNjI0
-
Буде оглядова лекція з усіх можливих типів доходу на пенсії. Починаємо з державної пенсії, потім rrsp, tfsa, потім DC DB work plans, потім life insurance та реверс мортгедж. Лекція оглядова і буде давати загальну мапу і розуміння як працювати з цією частиною фінансових реалій заздалегідь. Тому і змінює життя, тому що зазвичай великий відсоток людей знає або про те, або про інше, але не знає про все разом і тому втрачає гроші.
-
Привіт усім! Я Product Designer-New Grad. Зараз активно шукаю роботу remote/ on-site (Vancouver), і щоб розширити свої навики, хотіла б поволонтерити на проектах, яким потрібна допомога UX/UI/Web дизайнера. Якщо хтось раптом залучений в таких проектах, або знає кому така допомога потрібна, то будь ласка, поділіться. Також буду рада інформації про відкриті вакансії. Дякую!🙂 Ось мій LinkedIn: http://linkedin.com/in/olha-sukharieva
-
Одні шукачі. Цікаво чи є десь в природі україномовні рекрутери 😀