Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Speaking IT Community

Ukrainian Speaking IT Community

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
5.2k Posts 422 Posters 5.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    volodymyr oliinyk
    wrote on last edited by
    Vpn, краще використовувати. Від macpaw, nordvpn. В Канаді торент не хаконно, навіть качати музику на комп не законно файлами mp3
    1 Reply Last reply
    0
  • t459257413T Offline
    t459257413T Offline
    Александр Погребняк
    wrote on last edited by
    Hi, I’m looking for a position of Fullstack PHP Developer in Calgary. 7+ years of experience in web development, mainly with PHP, Laravel, YII/YII2 frameworks, Wordress, MySQL, JavaScript, JQuery, Vue.js, SASS/LESS, CSS, HTML5, Unit testing, GULP, NPM, Yarn, Docker, Composer, Jenkins, Git, GitLab, Bitbuckt, CI/CD, AWS, Jira, Trello. Ready to start from 2nd of May. English level -intermediate (B1). Linkedin profile: www.linkedin.com/in/oleksandr-pohrebniak-650854101/ Looking forward to any opportunities. Thanks!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6219625057T Offline
    t6219625057T Offline
    Maksim Pastukhov
    wrote on last edited by
    Хто страждає на параної, орендуйте собі WDS в Україні (іншій країні, де піратсво умовно дозволено). Підніміть сервер для тунелювання. Потім стукайте на цільову машину за улюбленим тунельним протоколом (з шифруванням). Там працюйте через РДП для візуальної зручності. А на свій хост через 445 порт забирайте вміст. (всі ці шкідливі поради абсолютно символічні, тому що ваш особистий досвід залежить від конкретного вендора та переваг у холіварi). Суть у тому, що провайдер (мобільний чи домашній) надає лише вихід у мережу. Всі запити, аж до ДНС звернень повинно бути не видно для місцевого провайдера. Ось вам історія, яка сталась із нашими земляками місяць тому. Приїхала одна українська родина, винайняла кімнату з широкосмуговим інтернетом. А дитина, яка звикла до абсолютної безкарності в мережі, вирішила завантажити мод для майнкрафту. Натиснув тричі на кнопку "завантажити". Протягом доби провайдер зв'язався з компанією МС, а потім зателефонував власнику житла, де розміщувалися послуги інтернету. За кожну скачування був штраф у розмірі 40т.дол. Суть навіть не в тому, що дитина скачувала той самий ресурс, а робила це тричі. Загальна сума штрафу становила 120т.р. Історія закінчилася хепіендом. Посилайся на хакерські програми, які самостійно виконували дії від імені користувача. Мораль: чому б у Канаді за мінімального заробітку за годину не перестати тримати весь цивілізований світ за дурнів, а просто піти та проплатити аккаунт на ютубі, нетфлікс, додаток у телефоні, інше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t399233329T Offline
    t399233329T Offline
    Yana Yana
    wrote on last edited by
    Можна ще трохи флуду про українську мову? Просто хочу виразити подяку людині, котра в Liquor Depot на 17 ave навчила продавця парочки українських слів 🤣👏🎉 Привіт. Треба сумка? І розуміння, що українська different from раша language. Я буду продовжувати справу цієї людини 😊 Так, можливо потім доведеться записуватися в клуб алкоголіків 🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t399233329T Offline
    t399233329T Offline
    Yana Yana
    wrote on last edited by
    Calgary, Alberta
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    В якому місті?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Тіки після глянув на назву групи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Я навіть і не подумав, що тут інші є :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t399233329T Offline
    t399233329T Offline
    Yana Yana
    wrote on last edited by
    Ахах Я також так думала! Бо в окремій групі 'Calgary IT' 800+ людей, а тут типу загальна група і всього 960... Тобто враження, що більшість ІТ обрали Calgary і 160 десь в інших містах/провінціях Канади
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    😂😂та то просто я зайнятий іншим і нічо не роблю по промо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Ну ІТ-шніки ж рахувати вміють краще за середньостатистичного українця, то вони і дивились, куди летіти
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Я щось походу прорахував, якщо опинився в Торонто…
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    та я от зараз і прилетів ньюкамером з середньою англійською
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    А зараз би, якби прилетів н‘юкамером, зі слабенькою англійською, куди б подівся? Я в Торонто теж спочатку прилетів. 10 років тому там поперла вгору вся нерухомість і, якщо ще не вліз, купити нормальну хату було нереально. Ну і трафік такий, шо пипець. Люди зовсім інші, але це розумієш, поживши в Канаді. Ладно Ванкувер, там гори та океан, клімат краще. Хоч розумієш, за що переплачуєш порівняно з преріями. А Торонто я ніяк не можу зрозуміти. Кожен рік маю там два тижневих тім-білдінга і кожен раз радію, що вчасно зліняли в Калгарі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Єдине виправдання, якщо там знайдеш на $150к+ на рік, а тут такого не пропонують. Хоча, кожному своє. Треба пожити всюди самому, щоб відчути, що подобається більше. Я в торонто може тищ на 300 тіки поїхав би, і то забіг би, як тіки видалась можливість. А хтось не може уявити, що буде жити в нашому спокійному селі
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Звісно, кожному своє
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava Lenskyy
    wrote on last edited by
    Розкажіть, будь ласка, що є в Калгарі крім того, що там дешевше за Торонто? Бо я теж тільки приїхав і не розумію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    І що саме дешевше?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan Marchenko