Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Speaking IT Community

Ukrainian Speaking IT Community

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
5.2k Posts 422 Posters 4.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex Subota
    wrote on last edited by
    Ось тут більше про професії та деталі про сертифікацію(тільки Альберта) alis.alberta.ca/occinfo/occupations-in-alberta/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lyubomir
    wrote on last edited by
    привіт, практичне питання, якщо задача приїхати по cuaet і отримати PR, яку провінцію порадите?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Subota
    wrote on last edited by
    Залежить від провіції. В Альберті якщо ви Information Systems Professional- то треба, а так ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Достатньо вакансій для автомейшенів. Шукайте через лінкедін.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy V
    wrote on last edited by
    А в них є сертифікація для software developers?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Subota
    wrote on last edited by
    До речі там хтось питав про різницю Software developer та software engineer. Після невеликого ресерчу (по Альберті) ви не маєте права називатись Software engineer, допоки не пройдете сертифікацію. З девелопером сертифікація не потрібна поки не використовується приставка certified.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Треба бути на місці і мати бажання шукати, бо виходив на менеджерів і співробітників де були вакансії, але завжди хотіли щоб я був вже в Канаді. Ше питаються частіше про лайвкодінг, але то таке, там які прості задачки по типу бульбашки
    1 Reply Last reply
    0
  • t719448970T Offline
    t719448970T Offline
    Anton Kucherenko
    wrote on last edited by
    Дуже дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • t413977404T Offline
    t413977404T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    Як раз для Automation взагалі не проблема,дуже багато вакансій,для manual набагато меньше
    1 Reply Last reply
    0
  • t719448970T Offline
    t719448970T Offline
    Anton Kucherenko
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх) вже досить довго слідкую за каналом бо також планую переїзд. Хотів спитати, як взагалі з роботою для qa automation. Бо щось замало вакансій на головних джерелах для пошуку. Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy V
    wrote on last edited by
    То в нас просто в Україні багато крабів(я про теорію з відром крабів), через то і йде оця вонь. Більшість із них і самі раді були б вибратися, та не можуть і тупо заздрять. На цьому фоні доречі маю і вкинути шо ментально ми від росіян мало чим відрізняємося, в більшості чисто вектором напрямку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Ну власне, я про те ж…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy V
    wrote on last edited by
    Нікому ви нічого не винні. Забийте. Я ще наразі в Україні. Мужно терплю відключення світла і працюю по ночам. Від того шо ви також будете мучитись мені ажніяк легше не стане.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Я з харкова (майже, насправді з Ізюму) і гепу дуже не люблю. Хз, чого так багато харків‘ян від нього пруться. Бандит з діагнозом шизофринія, частину вкраденого витрачав на лавочки та асфальт. Що ще надо «простому наріду»
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Бажаю Вам успіху і тверезого розсудку, так як нерви і агресія ніяк не повпливають на позитивну динаміку, а навпаки додадуть проблем. Знаю що важко, але треба навчитися відноситися до таких речей чисто як до якихось чергових тасок, які потрібно вирішити, і то не має розбалансовувати Вас зсередини
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    А Ви з Харкова, що множите на 0? То був жарт. Я візьму Ваші слова собі як пораду. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    В мене, від того часу, від коли я поїхав, при спілкуванні з людьми з України складається враження, що я їм щось винен) тому при виявленні такого тону відбувається множення на 0. Я не збираюся розбиратися, чому вони так думають. В мене є з чим розбиратися. А щодо своїх рішень я впевнений, мені критики і аналітики не потрібно. П.с. Також сиджу без роботи і з дітьми в Канаді, але по трохи шукаю, і впевнений, що в майбутньому буду з цього посміхатися) тому використовую цей час, щоб відпочити - басейн, прогулянки, заняття улюбленими справами))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Може якось організувати для цього комюніті кол з психологом, щоб пройтись зараз по темі апатії і всіх суміжніх проблем зараз? Звичайно за донат, а донат піде в фонд Повернись живим.
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    З точки зору теорії імовірності при 50 на 50 ви бачитимете динозаврів за вікном через раз)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Такі слова як: "всі", "кожен", "будь-який", "ніхто", "більшість", "нормальний" -- без конкретизації(цифра, пояснення, відсоткове значення) це слова маніпуляці. До прикладу: "Всі ходять в той магазин", "Ніхто так не робить“, "Більшість тут залишаються".. І тут мені стає цікаво, чи людина дійсно маніпулює чи є якісь факти, цифри. Щодо 50 на 50, це банальне відношення в теорії йомовірності, яке можна будь-де застосувати. Якщо я скажу, що за вікном ходять динозаври з ймовірністю 50 на 50 то я буду правий. А народ, що тут агресує, я гадаю має якісь внутрішні проблеми, просто є можливість на когось накопичену агресію викинути. Адже чат не передає емоцій і ми можемо читати чиїсь повідомленя у вигідному для нас емоційному забарвленні. Я теж спостерігаю за собою агресію і знаю з чим це пов'язано. У мене 3-є дітей і я без роботи тут у Канаді, і коли розмова зачіпає теми типу: "усі норм спеціалісти ніколи не будуть без роботи", чи "справжні чоловіки воюють а ти втік" це інколи нестерпно.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags