Ukrainian Speaking IT Community
-
I saw good comments about Mrs Ruth on how she helps people so i decided to follow her and am glad i did. She has transformed my life financially, Thanks once again @PROFlT_WITH_RUTH11 t.me/+G-AhfYX9e7lkNzZk
-
А стосовно ЗП якщо говорити про сіньойор девопс - так виглядає що потолок зараз десь в районі 150-160к бейз для Торонто. Проте сіньойор тут це такий середнячок харчової ланки. Далі лід, стафф/прінсіпал, engineering manager, director etc
-
Цікавить питання чи є можливість канадським ітшникам вийти на американський ринок у віддаленому форматі. Наче з того що бачив юридично це можливо, але штатівські роботодавці хочуть когось зі Штатів навіть для вакансій у віддаленому форматі
-
В даному впаде PR бажаючий більше грошей 🙂
-
Привіт. Так, можливо. То є два міфа: - Що треба жити або мати дозволи/документи для роботи в США - Ремоут, буде набагато нижчим по ЗП. В США, після пандемії - безліч компаній відмовилися від офісів, так і продовжують працювати ремоут. Хоча і до пандемії, українських програмістів, мене в тому числі, наймали без проблем. В нинішній ситуації, може трохи часу займе - проходити співбесіди та отримувати хороші пропозиції, зачасту раніше стартапи гарно платили. Необхідно отримати контракт, бажано не менше року. Це для податків. А на рахунок них. Є безліч схем і фінансових посередників. Наприклад, по українському фопу, можна було підписати контракт з посередником. Який в США підписує контракт з компанією. А я з їх філією вже. Тут вже треба дивитися під себе і консультуватися.
-
І з твого досвіду спілкування з канадськими ітшниками є люди які працюють на штати?
-
Взагалі важко зрозуміти чому в Канаді market range настільки нижчий. Навіть американські компанії які наймають і тут і там платять по місцевому. А рівень життя насправді не настільки дешевший
-
I never believe it, unit I got my profit successful in my wallet and also send to my another BTC wallet to confirm if it's real For more information please contact Mrs Ruth through the link
-
Greetings from here, I started trade with just $200 then I receive a profits of $2000 in just 72 Hours time all thanks ma'am Ruth for guide me through the process
-
Та от власне. Мені здається що було б більш менш адекватно якби пропонували ті ж гроші просто в cad а не usd. Але ж ні, пропонують менше. В США часто публікують рейти по різним штатам. Так от умовно в Торонто пропонують менше ніж в найнижчих зонах США, що явно не дуже адекватно
-
Я на мовному клубі, тиждень тому спілкувався з чуваком. Який працює на нафтовій платформі в океані. Цікава така робота в нього) 4 рази вже плавав в океані, казав) коли платформу перевертало, із-за сильного шторму, інколи із-за айсбергу який врізався у платформу. Чекали поки вертоліт прилетить і забере.