Ukrainian Speaking IT Community
-
Взагалі важко зрозуміти чому в Канаді market range настільки нижчий. Навіть американські компанії які наймають і тут і там платять по місцевому. А рівень життя насправді не настільки дешевший
-
I never believe it, unit I got my profit successful in my wallet and also send to my another BTC wallet to confirm if it's real For more information please contact Mrs Ruth through the link
-
Greetings from here, I started trade with just $200 then I receive a profits of $2000 in just 72 Hours time all thanks ma'am Ruth for guide me through the process
-
Та от власне. Мені здається що було б більш менш адекватно якби пропонували ті ж гроші просто в cad а не usd. Але ж ні, пропонують менше. В США часто публікують рейти по різним штатам. Так от умовно в Торонто пропонують менше ніж в найнижчих зонах США, що явно не дуже адекватно
-
Я на мовному клубі, тиждень тому спілкувався з чуваком. Який працює на нафтовій платформі в океані. Цікава така робота в нього) 4 рази вже плавав в океані, казав) коли платформу перевертало, із-за сильного шторму, інколи із-за айсбергу який врізався у платформу. Чекали поки вертоліт прилетить і забере.
-
фул стак капореджіме
-
In 2016, the census identified over 250 different ethnic origins in Canada. The largest diasporas in this country include the communities of Chinese origin (1.77 million), Italian origin (1.59 million), Indian origin (1.37 million) and Ukrainian origin (1.37 million)
-
До прикладу, моя мама була висококваліфікованим медиком мала 25 років стажу. Коли була у 98 році криза, їй платили у лікарні зарплатню обіцянками. Нам відключили світло за несплату, близько року жили без нього. З їжі були тільки коржі з водою, я ходив у школу, як бімж в жіночих джинсах) В результаті їй прийшлось поїхати в Польщу на заробітки, де важкою працею захворіла по жіночій лінії і її не стало. От так воно і є, у медиків, вчителів і тп, в невеликих містах України.