Ukrainian Speaking IT Community
-
Я на мовному клубі, тиждень тому спілкувався з чуваком. Який працює на нафтовій платформі в океані. Цікава така робота в нього) 4 рази вже плавав в океані, казав) коли платформу перевертало, із-за сильного шторму, інколи із-за айсбергу який врізався у платформу. Чекали поки вертоліт прилетить і забере.
-
фул стак капореджіме
-
In 2016, the census identified over 250 different ethnic origins in Canada. The largest diasporas in this country include the communities of Chinese origin (1.77 million), Italian origin (1.59 million), Indian origin (1.37 million) and Ukrainian origin (1.37 million)
-
До прикладу, моя мама була висококваліфікованим медиком мала 25 років стажу. Коли була у 98 році криза, їй платили у лікарні зарплатню обіцянками. Нам відключили світло за несплату, близько року жили без нього. З їжі були тільки коржі з водою, я ходив у школу, як бімж в жіночих джинсах) В результаті їй прийшлось поїхати в Польщу на заробітки, де важкою працею захворіла по жіночій лінії і її не стало. От так воно і є, у медиків, вчителів і тп, в невеликих містах України.