Ukrainian Speaking IT Community
-
В Канаді ще хоч до співбесід дійти😅
-
Також хочу поцікавитись у досвідчених програмістів, як ви ставитеся до того що зелений джун пише у linkedin щодо рекомендації або деякі питання щодо як пройти співбесіди? Бо зараз я така і є, диплом є а досвіду в комерції нема, треба ж якось вошкатись виживати
-
Якби і так, але зазвичай дорослі дяді та тьоті трохи заклопотані своїми дедлайнами або просто задовбані такими зелененькими😃
-
OOP fork of AutoIt наприклад 😂
-
В основному php та nodejs, хоча доводилось писати на такому, про що страшно пригадати
-
.Net?)
-
Я дорослий дядя, в міру заклопотаний (хоча мені пофіг на дедлайни, але роботи вистачає), але ніщо не заважає про щось спитати :-) на жаль, я бекенд розробник, тому з фронтом і тим паче юніті не допоможу :-(
-
Хтось тут практикує менторство для інтернів та джунів, звичайно не за дякую? Цікавить фронтенд та розробників на юніті
-
Він ще наче існує+ навіть курси на Юдемі знайти можна
-
Є наприклад autohotkey, так? Скріптова мова для автоматизації чого завгодно AutoIt - те саме, і в нього є (був?) OOP fork, який реалізує основні принципи ооп От на ньому і писав, давно це було, років 13 тому ) Але нічого так вийшло, пристойна фігня, кілобайт так 650 коду на цьому лайні 😃
-
Там справді нічого така штука вийшла, це був бот для хардкорної мморпг, який сканував чати, системні меседжи, детектив хто коли куди прийшов, робив OCR імен персонажів, по ходу діла бігав ше робив там шось у грі, все це було інтегровано тоді ще з teamspeak та text-to-speech, цікаво було войс алерти отримувати в каналі 😃
-
Але хоч не таке дрєвнє як Асемблер. Як я розумію для навчання корисне, а в практиці можна й забути
-
І не кажіть 16 годин на день в мморпг було нормою