Ukrainian Speaking IT Community
-
Дивно...у нас була така форма. По типу куди плануєте летіти
-
чи я не помітив
-
Ніяку, не було такого питання
-
Дуже довго розповідати. Але так, я розмовляла з представником з ircc і він підтвердив що я не можу працювати в іншій провінції. Також це підтвердили офіцерки в аеропорту
-
Ось це і намагаюсь зараз зробити
-
А переподатися з Канади і вказати потрібну провінцію не можна?
-
Можливо є імміграційні юристи які зможуть підказати як діяти
-
Я взагалі в шоці. І також думала що та вказана провінція просто для плану була. А ворк перміт дійсно по всій Канаді
-
А в чому складнощі? Я переподавалася після медекзамену. В мене правда не було нічого вказано про провінцію. Процедура зайняла місяць. Після подачі прийшов лист з датою, коли чекати на готовий перміт. В групі UNF читала, що при подачі можна десь вказати, щоб видали прискорено через працевлаштування.
-
І вам
-
Дякую
-
На сайті є і казали по телефону
-
Про 17 днів цікаво. Не зустрічала такого. Це на сайті інформація, чи вам по телефону сказали? Моя подруга планує міняти провінцію, переїздить, тому цікавлюся.
-
Складнощів по суті немає. Питання в тому, які є варіанти зробити швидше. Так як там є два варіанти. Онлайн 140 днів, або якось paper і буде 17 днів. Також з номером аплікації на новий перміт можна подати заявку на work authorization, що можна працювати поки робиться 4-5 місяців перміт