Ukrainian Speaking IT Community
-
В мене, від того часу, від коли я поїхав, при спілкуванні з людьми з України складається враження, що я їм щось винен) тому при виявленні такого тону відбувається множення на 0. Я не збираюся розбиратися, чому вони так думають. В мене є з чим розбиратися. А щодо своїх рішень я впевнений, мені критики і аналітики не потрібно. П.с. Також сиджу без роботи і з дітьми в Канаді, але по трохи шукаю, і впевнений, що в майбутньому буду з цього посміхатися) тому використовую цей час, щоб відпочити - басейн, прогулянки, заняття улюбленими справами))
-
Такі слова як: "всі", "кожен", "будь-який", "ніхто", "більшість", "нормальний" -- без конкретизації(цифра, пояснення, відсоткове значення) це слова маніпуляці. До прикладу: "Всі ходять в той магазин", "Ніхто так не робить“, "Більшість тут залишаються".. І тут мені стає цікаво, чи людина дійсно маніпулює чи є якісь факти, цифри. Щодо 50 на 50, це банальне відношення в теорії йомовірності, яке можна будь-де застосувати. Якщо я скажу, що за вікном ходять динозаври з ймовірністю 50 на 50 то я буду правий. А народ, що тут агресує, я гадаю має якісь внутрішні проблеми, просто є можливість на когось накопичену агресію викинути. Адже чат не передає емоцій і ми можемо читати чиїсь повідомленя у вигідному для нас емоційному забарвленні. Я теж спостерігаю за собою агресію і знаю з чим це пов'язано. У мене 3-є дітей і я без роботи тут у Канаді, і коли розмова зачіпає теми типу: "усі норм спеціалісти ніколи не будуть без роботи", чи "справжні чоловіки воюють а ти втік" це інколи нестерпно.
-
Ну тут два загальновідомих факти: Геї вдягаються і виглядають краще за натуралів Неассимільрвані українці дуже часто гомофоби. Був би хлопець чорним, вони б ще можливо показали, що типовий «маленький українець» ще й расист. Воно з роками в нормальному суспільстві лікується все, хоча повністю не зникає
-
На мою думку, кожен собі живе як хоче і робить що хоче, це є його життя. Єдина вимога - це не повинно якось афектити інших, в негативному плані. Тобто така позиція шо я собі вбивця бо я такий є - не підходить. А решта то треба дивитися за собою а не за іншими, і все буде ок. І, ще раз, не зрозумів взагалі претензій щодо @Joonnys , навіть перечитав коменти спеціально. Чорний, китаєць, білий чи азіат це є характеристика людини за зовнішніми ознаками, так само як високий, низький, худий чи повний. А коли ви в це вкладаєте негативний контекст (якого я не бачив у вищезгаданому коменті), тоді це вже інша справа
-
Зараз відкриті такі позиції. Якщо комусь цікаво - пишіть в особисті. Компанія з США, зп локальна (податки відчислчються автоматично) але для полальшої імміграції не підійде, так як не мають офісу в Канаді.
-
Це як в Лондоні одного разу. Їхав на метро. Заходить парочка українців у вагон. Перед ними стоїть високий хлопець, гарно одягнений. Дівчина своєму хлопцю говорить "Дивись, мабуть, цей якийсь пі...". Та й таке) Звісно всі навколо будуть погані і винні, що живуть не так, як бачать інші😅
-
Мій посил у тому, що є проблема, якщо є якесь осудження, в чому саме наша національність куди попереду інших. Відповісти на питання, яке не ставили, дати пораду, якої не питали. Як заходжу в групу типу українці в Торонто, то просто жахаюся коментів і токсики від людей.
-
Я не правильно, мабуть, будую свої думки. І допустив помилку, що вирішив написати, що до всіх ставлюся добре. Та не гребу всіх під одну категорію. Чи то українці, чи то китайці, чи то індіанці, чи хтось інший. Людина по 3-м вхідним дзвінкам сказала, що зробила висновок - 50/50 індуси скамери в айті. Та ще я винний, що написав про інший досвід і бачення. Я не виступав в ролі експерта, не писав статтю на хабрі, щоб кожне може слово розбирали під мікроскопом.
-
так взагалі то робити якісь висновки на основі цих характеристик є не легальним в канаді в багатьох кодексах. Тому взагалі забудьте про такий стиль мислення що він взагалі існує, або може існувати, якщо не хочете мати погані юридичні наслідки в вашому житті:) Я би міг щє по іншому сказати, але у нас культурний чат